Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z instalacją zszc 80. Gdy wypakowuje te 2 party to pojawiają sie takie błędy:

1) ! C:\Users\Sebastian\Desktop\ZSZC 80.part1.rar: Błąd CRC w ZSZC 80\Data.pk2. Plik jest uszkodzony

2) ! C:\Users\Sebastian\Desktop\ZSZC 80.part2.rar: Błąd CRC w ZSZC 80\Map.pk2. Plik jest uszkodzony

3) ! C:\Users\Sebastian\Desktop\ZSZC 80.part2.rar: Błąd CRC w ZSZC 80\Media.pk2. Plik jest uszkodzony

4) ! C:\Users\Sebastian\Desktop\ZSZC 80.part2.rar: Błąd CRC w ZSZC 80\Music.pk2. Plik jest uszkodzony

2 razy ściągałem dla upewnienia się czy może to wina neta była, że mi cos źle sciągnęło jednak to nic nie pomogło.

Następnie gdy chce te 2 pthe zainstalowac do foldera (ZSZC80_0.010 , ZSZC80_0.011) takie cus pisze:

Please copy the patch to the game installation directory , run the path installer (a włączam każdy w folderze ze sro)

Może być to wina opery przez którą ściągałem albo może z powodu windowsa visty ??

Byłbym bardzo wdzięczny za jakolkolwiek pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz Routera w Domu ?? moze

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

to dlatego tak masz :P miałem to samo jak masz możliwość podłącz sie do neta bezpośrednio bez Routera a jak nie to spróbuj za Pomocą FlashGate pobrać może pomoże

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2