Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Xaulin

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie tego moda, siedzi na serwie i twierdzi, że mu się nie chce nic bo pora mu nie odpowiada.

Skoro siedzi to nich wykonuje to do czego został przydzielony a jak tak bardo mu się chce spać to kto mu zabrania i każe siedzieć na siłe na serwie ?

prosiłem go o cuba od godziny i albo nic nei odp. albo pisał po prostu NIE.

tutaj daje ss potwierdzający zaistniałą sytuacje.

minecraftu.jpg

Opublikowano

Haha poker face 4ever.

Fajny Global mod.Nie dość że banuje za dawanie minusów to "nie ma ochoty" dawać cubów

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dobra, to lekka przesada ... nie można wymagać, by mod non stop dawał cuby ... każdemu należy się trochę odpoczynku ... Rozumiem, że po całym dniu dawania cuboidów, nie miałbyś ochoty na chwilę dla siebie?

Wiem, że często trzeba długo czekać na cuboid oraz odpowiedź Xaulina nie należała do fortunnych, ale należy mu się trochę wyrozumiałości ... to nie robot i też ma prawo do chwili przyjemności.

Opublikowano

Ja tam Xaulina w zupelnosci rozumiem. Biorac pod uwage sredni poziom kultury chatu i spam jaki Xaulin otrzymuje, ciezko sie dziwic ze nie wyrabia. Troche cierpliwosci - otrzymasz odpowiedĹş jak i cuba.

:)
Opublikowano

@2x up i 4x up

Co z tego, że była 2 w nocy ? Moderatorzy, global moderatorzy są właśnie od tego by dawać cuboidy

Na prośbę gracza moderator ma obowiązek utworzyć cuboid.
. Tak więc po co wchodził na serwer skoro nawet nie chce mu się zrobić cuboida który zajmie mu góra 2 minuty.

@up

Na prośbę gracza moderator ma obowiązek utworzyć cuboid.
A mu się poprostu nie chciało, w takim razie po co mu gm ?

@down

Ta tylko szkoda, że ja jestem przeważnie zawsze sam na serwerze gdy jest z 60+ osób a on był o 2 w nocy gdzie bylo max 10+ osób.I nie narzekam tylko ide i robie cuboida, a jeden cuboid go nie zbawi, bo skoro mu się nie chce robić to po co wogóle włazi ?

Opublikowano

Tutaj Xaulin sie że tak powiem wkopał . Mówi że nie potrzebuje kidów bo all dają sobie rade a nagle że "Pracuje za kilku" to chyba jasne że trzeba wybrać nowe osoby do teamu nie ?

Opublikowano

Temat jest taki ******, ze szkoda autora. Ty się MixSię nie wypowiadaj, bo zrezygnowałeś z moda bo nie wyrabiałeś a teraz naskakujesz na Xaulina który robi więcej niż każdy mod. Global mod ma dawać cuby, ale to nie znaczy, że wchodzi o 8 rano i ma te cuby napierdzielać do 22. Pamiętajcie, że po drugiej stronie też siedzi człowiek i mimo prestiżowej rangi GlobalMod też jest graczem i ma prawo do czasu dla siebie na serwie (czyt. zbudowania własnego domku) Nigdy z cubem nie miałem problemu u żadnego moda. Wystarczy ładnie napisać na czacie i poczekać na swoja kolejkę. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Muszę ich dodać, a w kościele byłem, nie czepiajcie się Xaulin'a, bo haruje jak może.

Strepsils, jak te tabletki ;]

Opublikowano
Temat jest taki ******, ze szkoda autora. Ty się MixSię nie wypowiadaj, bo zrezygnowałeś z moda bo nie wyrabiałeś a teraz naskakujesz na Xaulina który robi więcej niż każdy mod. Global mod ma dawać cuby, ale to nie znaczy, że wchodzi o 8 rano i ma te cuby napierdzielać do 22. Pamiętajcie, że po drugiej stronie też siedzi człowiek i mimo prestiżowej rangi GlobalMod też jest graczem i ma prawo do czasu dla siebie na serwie (czyt. zbudowania własnego domku) Nigdy z cubem nie miałem problemu u żadnego moda. Wystarczy ładnie napisać na czacie i poczekać na swoja kolejkę. Tyle z mojej strony.

Dobra a ty idź tam w metina graj.

Zrezygnowałem bo chciałem a nie że nie wyrabiałem.Weź sobie na plecy moderatora server,kimoderatora forum,mmt to zobaczymy czy taki twardy będziesz.

Więc jeżeli nie wiesz to się nie odzywaj.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Oo co wy chcecie? Xaulin zapieprza całe dnie i robi masę cubów a w tym czacie żadnego moda nie ma. A wy jeszcze na niego skargę piszecie? Żałosne i tyle.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...