Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy podjoł by się ktoś mojego zlecenia. Chodzi mi o napisanie bota żeby logował się na daną stronę wybierał przedmiot przepisywał captche nie omijał by CAPTCHY! tylko bym ręcznie przepisywał w programie a potem wciskał BID.

Co wy na to jest ktoś chętny do napisania bota.

Proszę podać ile czasu to zajmie i jaka cena was interesuje.

P;S idę spać jutro odpiszę ;p

Opublikowano

O cenę się dogadamy, natomiast interesują (mnie) szczegóły: co jak gdzie kiedy itp. itd. dokładne kroki, wraz ze stroną internetową, jak tam zachodzi proces, który chcesz zbotować - mnóstwo konkretów.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

jak jakies proste captcha to chyba nie bylo by prpblemu zapisac wszystkie i po imagesearch szukac:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

funkcje bota:

Logowanie się na stronę i przejśćie do zakładki locke.rz.co.m/auction wybieranie przedmiotu który ma być licytowany, Captche bym przepisywał sam a potem wciskał bid i przedmiot zaakceptowany dużo jest w sieci takich botów. możesz zobaczyć na stronie locker.z.com/auction jak to wszystko wygląda, jeśli uważasz że nie wyjaśniłem ci wszystkiego chętnie odpowiem na twoje pytania, a i proszę podać cena jaka ciebie interesuję. Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...