Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Djrydzyk

adrian2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to , że kliknąłem (nie wiedząc co daje) na tabliczke , która za 30k kasy daje wilczka . Wkurzony szłem z tym wilczkiem i gracz o nazwie DjRydzyk mi go zabił . Domagam się zwrotu pieniędzy .

1317143265.png

76561198016489877.png

Nie potrzebuję waszych + i - , nie chce ich ...

Parametry kopmputera :

- Procesor AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz

- Karta Graficzna Asus EAH5770 Series

- Dysk twardy 1TB

- Karta sieciowa 10/100/1000 Mb

Opublikowano

Za glupote i nieuwage sie płaci. Posiadanie wilka na tym serwerze nie ma najmniejszego sensu gdyż roi sie od neokidów. Następnym razem pomyślisz. A 30k to nie taki majątek.

sygnae.jpg

Opublikowano

@2UP dobre...wilki to strata kasy...ja mam 1,7kk nie miałem co zrobić z kasą do woel rozdawać biedakom np. kolesiowi za nalezienie ruin 100k niż udawać na głupioe wilki :/

PS: Naj;epiej zablokować dom żeby ci niktn ie wbił..bo jak ci ktośwbnije to ci je chyba nawet na twoim cubie może zabić no nie?? Czy nie mogą ci wilka na cubie zabić??

I jak klikasz prawym to zdarza się że on i tak wstaje...+ Xaulin usuń poprawnie cuba!!

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Jednak moim zdaniem jak najbardziej za takie cos nalezy sie ban, jednak nie masz dowodow. Xaulin dla nas to moze malo, bo u modow ojro liczy sie w milionach, no ale dla takiego newbie to jest cos ;p. Z reszta takie cos to zwyczajne chamstwo, a chamstwo należy tepic, bo jesli ktos nie potrafi uszanowac wlasnosci innej osoby to nie nadaje sie do gry w MP.

Z powodu braku dowodow zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...