Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema all. Gram na serverze cs-lib ( polecam ). Problem tkwi w lagach. Gram sobie przez jakies 30min - 1h normalnie bez rzadnych lagow . i tak po godzinie przyjemnej gry zaczynaja sie lagi niewiem czy to wina moja, servera czy moze wina pingu innych graczy. Po wyłączeniu i właczeniu kompa wszystko jest normalnie. ( nie grałem na zadnych cheatach ) Dodam jeszcze ze podczas lagow ping mam normalny jest to od 70 do 80

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zobacz tematy jak zmniejszyć ping. Z pewnością znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie ;)

Wlasnie chopdzi oto ze ping mam ogarnięty wlasciwie to bardziej niz ogarnięty :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Komp Ci się przegrzewa, a z tym idzie coś z łączem - wyłączenie go na krótką chwilę powoduje lekkie ochłodzenie, wymień komponenty.

Bardzo mozliwe bo ostatnio jak grałem to komp mi zaczoł glosno chodzic jak zajzałem pod klape kompa to wiatrak był strasznie zakurzony przeczysciłem go powietrzem w sraypu i odrazu była róznica

thx za rade postaram sie wymienic komponenty jakos na miesiącu :)

Sorx za ortografie :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...