Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Sie Dzieje Z Kompem

KrychaK11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na temat komputera włancza się normalnie a po jakims czasie sie resetuje sam zasilacz kupiony był nowy nie wiem co sie dzieje może ktoś z was wie . WIELKIE DZIENKI za pomoc . :DxD:)

Opublikowano

Nie dubluj.

Może odkurz komputer od środka?

Mozliwe ze warstwa kurzu znajdująca sie w kompie, robi ci spięcie.

Bynajmniej ja tak miałem ^^

Opublikowano

napisz tutaj jakie masz podzespoły w kompoterze tj. Karta procek itp.

i podaj jakiej firmy kupiłes zasilacz i jego moc to ci powiem czy kupiłes dobry zasilacz czy jakas podrobke czyli no-name i jak juz inni napisali odkurz radiator na procku i na karcie graficznej pozdrawiam

Opublikowano

Przegrzewa ci się procesor...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

ale napisz jakie ma podzespoły nic mi nie daje nazwa visco sciagnij program everest i z tego programu napisz tutaj jaki masz procesor karte ile ramu ...

Podałes moc swojego zasilacza 420W ale to mi nic nie mowi musze znac jego firme sciagnij obudowe i na zasilaczu bedzie napisane jakiej firmy jest zasilacz

Opublikowano

Twoje kostki RAM pracują na tej samej rodzielczości? O jakiej mocy masz zasilacz? Podaj całą specyfikację kompa bo tak to można strzelać.

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

Zainstaluj na nowo Windows jeśli posiadasz płytkę systemową

Musiałeś coś zmienić w plikach System32

Reinstall Windowsa bedzię dobry :)

logo.png

Zbieram add.png

Jeżeli wciskasz - to jestes Dzieckiem Neo

Opublikowano

Przede wszystkim podaj dokładną konfigurację komputera (w tym marka, model i moc zasilacza), bo bez tego możemy tylko zgadywać. Jeśli nie wiesz jak dokładnie sprawdzić konfigurację pisz tutaj.

Opublikowano

nic nowego komp ci się przegrzewa i tyle cała filozofia sprawdz czy chlodzenie dobrze siedzi na procku ...

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Otwórz skrzynkę xDD

Odkręć każdy wentylator i wyczyść

Na pewno od się przegrzewa od zapchania kurzem

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ad. 1

Komputer "vico", czyli był kupowany w supermarkiecie, a zasilacz jak wiadomo tykająca bomba, nie ma się co dziwić.

Ad. 2

Jego zasilacz w praktyce, może ma te 250w, ale nie więcej

Rozwiązanie:

Kup nowy komputer.

Innym razem.

Opublikowano

Szukacie problemów z hardware,a nie bierzecie pod uwagę problemu z sektorem rozruchowym windowsa.

Koledze czyściłem kompa po roku użytkowania bez czyszczenia i komputer normalnie działał. Kurz na wentylatorach jelenie nie osiada tak bardzo jak radiatorach i zwykle owe radiatory trzeba dokładniej czyścić,a łopatki wentylatora wystarczy lekko przedmuchać sprężonym powietrzem.

Specjaliści od siedmiu boleści.

238626.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...