Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale Korea - Pomoc W Misjach

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pomyślałem , że taki temat by się przydał , jeśli ktoś nie wie co ma zrobić w misji w NosTale Korea , niech pisze tu w sprawie pomocy.

Ja zaczne :

Gdzie trzeba iść po misji , w której trzeba było w CP zebrać 3 młotki i zanieść je do tego gostka obok kopalni?

37496916.png

Opublikowano

tak cp 15 na 100% ;]

tak i potem zaniesc je do temaona topp albo teodora

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Ok dzięki ;d

ALe mam kolejny problem : co jest poc CP 15? ;d

Pisze coś 0/1 w misji ;d

zal cp 15 to czasoprzestrzen te latajace kamienie od ktorych sie wchodzi placac ziarna mocy a i od jakiego lv jest wybor klasy postaci

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

@Arcil

O ile się nie mylę to musisz zdjąć buty i iść do Malcolma.

A wybór klasy chyba od 20 lvl bo mam różdżkę na 20 lvl ^^

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

ej mam 26 lvl i poszedlem to tego gostka i dalem mu jedzenie zrobilem polowanie i co mam dalej zrobic bo mam 0/1 i mam chyba cos zabic albo do kogos isc daje + ;] z gory dziex ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Po zebraniu 3 młotków w 15cp idziemy porozmawiać z Szefem Mudog. Dostaniemy 3000 złota, 3 skrzydła powrotu i 3 amulety powrotu. Idziemy oddać młotki Teomanowi Topp. Po dostarczeniu młotków idziemy porozmawiać z Mimi Mentor. Dostajemy 1600 złota, 10 pieczonych kurczaków, 5 pieczonych śledzi, punkty doświadczenia i profesji. Idziemy porozmawiać z Szefem Mudog. Dostajemy 10 piasku z rzeki Donner i 5 kamieni gilion.

Wchodzimy do zachodniej kopalni 1 porozmawiać z 1 z Mruczących Górników. Dostaniemy 10 rudy. Z powodu przegranej gry z Mruczącymi Górnikami, idziemy do 16cp. Można w niej: wylosować: miecz poszukiwacza przygód na 18 lvl lub narzędzia do materiałów; dostać za 1 wygraną: 2 kamienie duszy; dostać za każdą wygraną: sztabkę metalu niskiej jakości. Za przejście misji z cp dostajemy punkty doświadczenia i profesji.

Mam nadzieję, że wyjaśniłem

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Macie tutaj strone na której są opisane misje w kazdym akcie :

http://nostaleporadnik.bloog.pl/id,5374430,title,Bohaterska-czasoprzestrzen-25,index.html?ticaid=6c30a

myślę że pomogłem Jak tak to daj PLUSA

4566511400.png

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie.

W tym temacie możemy dalej dyskutować o misjach ponieważ troche się pozmieniało na Koreańskim

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział to jak bedziecie mieć misje z polowaniami lub loceniem itemkow z mobów to tutaj znajdziecie ich spis wraz z obrazkami wystarczy porownac znaki i zobaczyć co to za mobek B)

http://nostale.com/guide/info_monster.asp#map1

Jeśli pomogłem daj + B)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Eh.. do autora, mozesz wyslac mi PW w jakiej misji masz problem to pomoge bo wszystkie misje do 67lvl znam na pamiec wiec... xD

po Cp 41 trzeba dropic itemki z mobkow ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Wieksza część postów tego tematu ,pyta sie co ma zrobic lub ,że ma 0/1. :huh:

Nieraz na takie pytania masz odpowiedzi w grze ,dział Questy.

Ludzie czytajcie dokładnie treść zadania :mellow: Sorki nie doczytałem ,że chodzi o koreańskie nostale

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ludzie czasami są tam misje których nie ma na plskim np i proszę o zostawienie postu w spokoju i dodawaniu odpowiedzi na pytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...