Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi Za Smsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było coś podobnego ,że nie wysyłają ,ale nie jestem pewien

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Zgodzę się z Uppsikiem, ponieważ nie jesteś pewien w 100% czy oni cię nie oszukają lepiej kupuj na Allegro ja masz już kupowac.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Legenda
Opublikowano

Bezpieczniej będzie kupić na allegro, ponieważ możesz zobaczyć opinię sprzedającego.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

FAKE! Kupiłem tam yang jakiś miesiąc temu .Przysłali e-maila w sprawie ustalenia miejsca i daty przekazu yang .Odpowiedziałem im ,a oni? pffff.. napisali ,że niby ktoś na nich kapnął i zbanowali im wszystkie postacie z yang.Po 7 dniach patrze ,a oferta z yang nadal jest .. coś śmierdziało xD .Na końcu ich wiadomości napisali ,abym wybrał sobie coś innego z ich oferty o.O . Zwyczajnie naciągają na te ich "niesamowite" poradniki . Nie polecam ;)

Opublikowano

mpcforum.pl nie dysponują yangami.. dowiedziałem sie na internecie ,że ludzie od nich kupuja a oni im wysyłaja wiadomość typu "nasze konta z yangami zostały skasowane itp" odradzam kupywac na g-metin bo yangów nie dostaniecie.

zresztą to samo co @up :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Legenda
Opublikowano

Temat został wyjaśniony oraz uzasadniony przez wielu userów. Wniosek: lepiej kup na allegro niż od G Metin.

Zamykam

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...