Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Futbolcup

legolas9494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was do zaprezentowania grę jaką jest Futbolcup. Jest to menadżer piłkarski w którym kierujemy własną drużyną. Co dla mnie jest wielkim plusem możemy nadawać dowolne imiona i nazwiska naszym piłkarzom całkowicie za darmo. Mamy możliwość rozbudowy:

Stadionu:

-trybuny do każdego możemy ustawić oddzielne ceny

a ) miejsca stojące

b ) miejsca siedzące

c ) loże vipów

-4 rodzaje muraw

-4 rodzaje tablic wyników

-4 rodzaje dachów

-4 rodzaje oświetlenia

Budynków:

-Zarząd

-Boisko treningowe

-Sklep kibica

-Restauracja

-Radiostacja

-Stacja TV

Niektórych mogą zrazić długie rozbudowy, ale nie może być za łatwo i za szybko:) Średnio jest ponad 1500 menadżerów online, z którymi możemy przeprowadzać symulacje meczów(szkoda że za nie kasy nie dostajemy). Ustalamy własną taktykę, bierzemy udział w turniejach organizowanych przez innych graczy, w którym możemy wygrać nawet wirtualną walutę (no to do premiuma :D). Możemy prowadzić własną gazetę klubową, zatrudniamy pracowników, kupujemy nowych zawodników no i takie tam. Resztę możecie zobaczyć w grze pod linkiem

http://futbolcup.pl

Opublikowano

Widziałem już tą grę gdzieś, ile ona ma lat ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Gra stara hoho z 2 lata ma :) Jak chcesz to dawaj na mecz towarzyski moja nazwa Klubu to Wireless

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...