Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Steam Authorization Failed

Uborex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, coraz więcej ludzi ma problem, że gdy dołączając do gry wyskauje mi "Steam Authorization Failed" mam na to sposób !

1. Po pierwsze ściągamy plik KLIK SKAN ( plik zawiera różnego typu wirusy, ale proszę się nie martwić musi je mieć ponieważ ingeruje w proces. )

2. Otwieramy plik i wypakowywujemy do naszego folderu z grą.

3. Jeśli się zapyta czy zamienić pliki to klikamy TAK !

4. Odpalamy plik "aiw_ban_evade.exe" ( nie przestraszcie się, poleci muzyczka itp. :D )

5. Włączamy naszego Coda czyli plik "iw4mp.exe"

6. I cieszymy się "od-banowaniem" możemy grać na serwerach na których wcześniej nie mogliśmy.

Proszę o "+" i podpięcie Tutka :)

mjwpat.png

Opublikowano

aiw ban evade jest do zmiany xuid. Co robi w takim razie steam_api.dll? Bo ten program nie zmienia mi xuid, czy ten plik dll zapobiega steam authorization failed?

Opublikowano

aiw ban evade jest do zmiany xuid. Co robi w takim razie steam_api.dll? Bo ten program nie zmienia mi xuid, czy ten plik dll zapobiega steam authorization failed?

Zapobiega komunikatowi "steam authorization failed" i pozwala grać na serwerach na których wcześniej nie dało się grać.

mjwpat.png

Opublikowano

Zapobiega komunikatowi "steam authorization failed" i pozwala grać na serwerach na których wcześniej nie dało się grać.

Testowałem ten plik i nic nie daje, nadal saf po użyciu cheatów. Co do aiw ban evade to nic nowego, program zmienia xuid więc i nie będziemy mieli "SAFA". Problem w tym, że niewielu ludziom ten program działa, mi np. nie dział, nie zmienia xuidu.

Długo szukałem rozwiązania jak zmienić xuid, oto kilka z nich:

1. Instalacja nowego systemu(innego, np. miałeś 7 to instalujesz xp).

2. Instalacja maszyny wirtualnej(zdecydowanie vmware, ale potrzeba silnego kompa, żeby uciągnął jeszcze mw2 na VM).

3. Kupno nowej karty sieciowej(już od 20 zł, najlepiej taką w której można sobie zmieniać maca w eepromie).

4. To dotyczy laptopów, każdy ma zwykłą karte z wejściem rj45 i karte wifi. Zapewne używasz wifi, więc musisz wyłączyć urządzenie, najlepiej w biosie. Podłączasz się kabelkiem i już masz inne xuid :P

i to by było na tyle, nie ma innych które by działały u każdego. próbowałem wirtualne kart sieciowe i mostkowanie połączeń, ale nic z tych rzeczy nie działa niestety, dobrze się zabezpieczyli przedtym ludzie z aiw

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...