Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Problem polega na tym iż zmieniłem język zamiast na Polski dałem na Portugalski, Błachy problem ale jednak nie mogę tego zrobić, jak teraz próbuję dać a Polski resetuje Mbota i tak mam po PORTUGALSKU.

Proszę o pomoc ponieważ nie potrafię dobrze ustawić bota w tym jezyku.

Za błahy problem dam + oraz 5w profilu.

Z góry dziękuję za pomoc....

Opublikowano

Właśnie takie odpowiedzi są nie chciane, niby Chcesz pomóc ale gówno robisz (sry ale to co pisałeś jest REKLAMA i nie chcianym spamem...)

Ale jeśli ktoś jest taboretem (bez urazy dla przedmiotów domowych) to tak jest.

Problem który mam jest dziwny ale prawdziwy, i widzę nikt nie wie jak to nawet naprawić...

JEŚLI KTOŚ ZNA ROZWIĄZANIE LUB DAŁEM ZA MALO INFO PISAĆ ale proszę O POMOC! [byle to nie był spam taki jak kolega wyżej...]

Opublikowano

sciagnij od nowa mbota -.-

Już to robiłem na nowo, nawet na dysk zewnętrzny, na nowo silka instalowałem nic...

Widzę nikt nie wie, poczekam do jakiejś aktualizacji i jak nie zadziała zrobię format :D i będzie po kłopocie, bo i tak ciągle w pt ręcznie expie...

Opublikowano

Już to robiłem na nowo, nawet na dysk zewnętrzny, na nowo silka instalowałem nic...

Widzę nikt nie wie, poczekam do jakiejś aktualizacji i jak nie zadziała zrobię format :D i będzie po kłopocie, bo i tak ciągle w pt ręcznie expie...

Kiedyś nie było botów i ręcznie się jechało, więc wracasz na stare dzieje :D.

Opublikowano

Kiedyś nie było botów i ręcznie się jechało, więc wracasz na stare dzieje :D.

Co do tego, nie przeszkadza mi ręczne granie, lecz nie można całego dnia przy kompie spędzać... ;)

A gram jeszcze od czasów Ksro beta silka :P także nie jest to dla mnie jakaś przeszkoda x) byle jakieś Pt znajdować.

Więc jak ktoś zna rozwiązanie pisać, ciągle czekam.

Opublikowano

Aktualnie sam gram ręcznie na SUNSRO farmie sobie na penonkach, dlatego że wczuwam się w klimat bo nie grałem kilka miesięcy.Ale planuje bota odpalać, lecz na razie ręcznie granie sprawia mi frajdę.