Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniążki Toxinga

Aqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam bardzo fajne ss przedstawiające kasę toxinga (zdjęcie NIE moje):

14wsjt2.png

Na życzenie kolegi który się ze mną podzielił zamazałem nazwy osób

Opublikowano

Ja bym tak nie powiedział może i na waszym serwie ma, ale na różnych serwerach mc i innych gier tak się nie robi >,<. Ułatwia innym zabawę a zarazem inni są tym oburzeni.

Opublikowano

Znam toxinga, pieniądze ma tylko dla szpanu i ich nie rozdaje. Na ts'ie sam mówił, że on pieniędzy nie daje a one są bo są.

No i co z tego, że ma sklepik z gąbkami ? Nie jednej osobie się na pewno przydadzą a cena jest właściwa bo nigdzie indziej gąbek nie dostaniecie.

@Edit1. Na screenie miał 1 i 18 zer a na stanie konta jest ledwo 200k więc jak mógł dać ? Pozbył się kasy i już ma taką możliwość.

@Edit2. Pewnie się pozbył kasy jak go neokidy prosiły o kasę. Tak najłatwiej się pozbyć nieproszonego spamu.

Opublikowano

Ja tam toxinga i Bube nic nie oskarżam mają dostęp widocznie do tych spaw+ do word edita więc mogą grać i ich nie rozdają ,ale i tak powinien głównym adminem być Buba ,kokosz i Toxing niż Geo ;p

reflink

Opublikowano

a mi sie wydaje , że ten pierwszy stan to jest podrobiony (cyfry)

1317143265.png

76561198016489877.png

Nie potrzebuję waszych + i - , nie chce ich ...

Parametry kopmputera :

- Procesor AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz

- Karta Graficzna Asus EAH5770 Series

- Dysk twardy 1TB

- Karta sieciowa 10/100/1000 Mb

• Dodaj nową pozycję...