Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Mały Poradnik ] Jak Zostać Pro Graczem.

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pisząc ten temat nie miałem na myśli jak oszukiwać z hack'iem ustawionym na full. Oszukiwałem bardzo długo ponad rok (( są lepsi )) w różnych ligach, turniejach i wiem jak to wszystko wygląda. Graczy można podzielić na trzy kategorie pro, dobrych i słabych.

Pro gracz to taki, który sie dobrze maskuje ze swoim hack'iem i o tym bedzie mowa.

Dobry gracz to taki, który poświęcił na gre bardzo dużo godzin.

Słaby gracz to taki, który zaczyna swoją przygode z grą.

Kiedyś przeczytałem na tym forum, że prawdziwy cheater wchodzi na serwer robi 100 head'ów i jest zadowolony. Nie zgadzam się z tym dlaczego ? Bo taki gość szybko kończy kariere na danym serwerze, po co grać minute, skoro można cały czas ? Wiem ze swojego doświadczenia, że maskowanie się też nie zawsze pomaga znajdą się i takie osoby, które nagrają demko zobaczą jedną akcje, w której zrobiłeś skan przez ściane i ciach leci nagranie do PB (( PunkBuster )) a Ci tam nie patrzą czy masz czy nie dla nich sytuacja jest jasna masz dużo fragów + jeden skan cheater (( tak może być z osobami, które grają czysto )). Zaczynając gre na cheat'ach popełniałem jeden błąd cały czas trzymałem klawisz w. Straciłem bardzo dużo pieniędzy i kluczy aż wkońcu powiedziałem dość. Rok oszukiwania i udawania, że jest się panem serwera wystarczy (( nie chcę was zniechęcać do używania cheat'ów )). Byłem posiadaczem różnych cheat'ów płatnych, które jak zapewniają niektórzy są w 100% niewykrywalne ? To nieprawda, hack wpada co najmniej raz , dwa, trzy razy w roku. Rachunek jest prosty 3 nowe klucze, po co to ? Jest wiele hack'ów darmowych, z których mozna korzystać i grać na serwerach bez PB. Jeżeli chcecie i stać was na wydatek to proszę bardzo możecie grać na płatnych.

Najczęściej popełniane błędy:

1) Patrzenie się w ściane.

2) Mierzenie przeciwnika przez ściane.

3) Włączony no recoil (( celownik nie lata )) to widać.

4) Cały czas do przodu.

5) Wchodzenie do pomieszczenia i zabijanie przeciwnika od razu.

6) Włączony no flash (( flash'e nam nic nie robią )).

7) Włączony anty dym (( tak to nazwałem ( brak dymu ) )).

8) Częste no zoom'y (( snajpa )).

Wymieniłem tylko pare błędów popełnianych przez cheat'erów. Oni myślą, że tego nie widać i są w błędzie. Wszystko widać wystarczy nagrać taką osobe i przeanalizować demko (( pare razy )) i wszystko się w, nim zobaczy. Nie chcę was wprowadzać w błąd, że musicie zwracać uwage tylko na to.

Dużo w grze pomaga komputer podam prosty przykład: ja mam 80 fps'ów + minimalne ustawienia, przeciwnik ma ich 250 + grafe na full widomo, kto będzie lepszy. Raz, że jest szybszy, dwa więcej widzi. Nie będę pisał o myszkach, klawiaturach itd. sami wiecie, o co chodzi. Nie ma czegoś takiego jak 250 stałych fps'ów w dymie zawsze spadają. Starajcie się nie wyzywać takiego osobnika, bo nie wiecie jak jest naprawdę.

Jak grać ?

Będę odchodził od tematu, bo zawsze coś nowego wpadnie do głowy wybaczcie.

Osoba, która kupuje cheat'a myśli, że jest już pro. Tak nie jest. Z cheat'em też trzeba nauczyć się grać to wcale nie jest takie proste. Pierwsza podstawowa rzecz od, której musimy zacząć to ustawienie naszego hack'a chodzi mi o Aimbot'a. Aimbot jest już tak napisany, że pomaga nam tylko w małym stopniu skończyły się czasy, gdzie są tylko trzy opcje: głowa, klata i nogi. Nawet takiego CodeHook'a można fajnie ustawić. Nie wchodźcie na serwer z nieskonfigurowanym cheat'em. Starajcie się nie używać kratek, wallhack'a i kolorów: za ścianą czerwony, zielony, to znaczy, że jest widoczny to wam zniszczy życie. Wystarczy tylko: radar, dobrze skonfigurowany aimbot i nick'i na głową przeciwnika to wszystko. Zacząłem tak grać dopiero po 7 miesiącach. Kiedy już opanujemy hack'a i dobrze go skonfigurujemy możemy zacząć grać na poważnie mam myśli różne ligi i turnieje (( pamiętajcie, że są antycheat'y nie tylko PB )). Musicie się dowiedzieć czy dany hack jest niewykrywalny przez antycheat'a. Jeżeli jest wykrywalny nawet nie zaczynajcie gry. Osobiście nie polecam gry w ligach na dopalaczu. Inaczej się gra mix'y czy na serwerach publicznych. Na publiczny wchodzimy robimy 30 fragów i chcą nas do klanu fajne uczucie. Kiedy gramy mix'a z kolegami musimy się kryć. Nagrywając swoją gre zwracajmy uwagę na sposób poruszania się, patrzenia:

1) Nie mierz przeciwnika przez sciane jeden taki błąd i po tobie.

2) Wchodząc do pomieszczenia (( wiedząc, że przeciwnik campi po lewej stronie )) patrz w prawo i szybko w lewo (( zawsze strzela pierwszy )).

3) Camp (( nie za długo )).

4) Udawaj, że grasz na dzwięk.

Mało ? To wystarczy na początek jak to opanujesz jesteś dobry. Wydaje się to bardzo proste, ale tego trzeba się nauczyć. Wszystko jest znane, ale nie każdy zdaje sobie z tego sprawe.

To nie jest żal za grzechy nikogo nie chcę obrazić, zniechęcić, czy też przeprosić. Opisałem w kilku zdaniach jak powinno się grać. Nie musicie się ze mną zgadzać. Każdy ma inne podejście do niektórych spraw. Opis polega na cheat'ach płatnych i graniu na serwerach z PB. Przecież to forum jest o cheat'ach darmowych ? Tak, ale nie każdy na takim gra są osoby, które grają na płatnych. To też może pomóc osobą, które korzystają z darmowych cheat'ów . W grach nie można być bardzo dobrym, bo jesteś skazany na porażkę ze strony zazdrosnych dzieciaków (( jedź na lana udowodnij swoje umiejętności a zyskasz szacunek )). Bawcie się dobrze.

Odpowiedźcie na jedno pytanie czy warto oszukiwać ?

Pozdrawiam - RS

Opublikowano

Wiesz co, jesteś niepoważny, jakiś głupek zminusował i już tuta usuwasz... Za takie coś powinien być warn, bąć ban.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Do pana co temat napisal - chyba nie masz pojecia co piszesz :) nie jednego haxa klepalem z kumplami na mixach;) pozatym po przylapaniu kogos na haxie trzeba zmienic keya, nick ;) bo jestes spalony:P tyle odemnie ;P (xf:gzeniu92) :)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

właśnie tacy ludzie dopierdalają najbardziej -.- wejdzie taka pizda z wh na jakiś mecz, i myśli że jest fajny bo zabije pare osób. Na szczęście prawdziwi gracze nie są pojebani i wiedzą kiedy koleś czituje a kiedy nie. Nie podoba się na publikach to nie wpierdalaj sie w prawdziwą gre, bo ją rujnujesz. Fajnie że wychodzą już coraz lepsze antyczity, i tego typu fajne programy , bo gra się o wiele lepiej wtedy. PS: jeśli chcesz sobie grać na czitach , to włącz sobie boty albo wypad na jakiś publik.

Opublikowano

trzeba zmienic keya, nick

Widzę, że nie przeczytałeś nawet tego co napisałem ;). O nick'u nie wspomniałem mój błąd (( dzięki )).

piorex :

właśnie tacy ludzie dopierdalają najbardziej wejdzie taka pizda z wh na jakiś mecz, i myśli że jest fajny bo zabije pare osób. Na szczęście prawdziwi gracze nie są pojebani i wiedzą kiedy koleś czituje a kiedy nie. Nie podoba się na publikach to nie wpierdalaj sie w prawdziwą gre, bo ją rujnujesz. Fajnie że wychodzą już coraz lepsze antyczity, i tego typu fajne programy , bo gra się o wiele lepiej wtedy. PS: jeśli chcesz sobie grać na czitach , to włącz sobie boty albo wypad na jakiś publik.

Muszę się z tobą zgodzić ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co komu poradnik jak grać w coda4 to poprostu trzeba umieć

haac.jpg

Opublikowano

Multi player cheats? mówi wam to coś?

To jest forum o cheatach, nie płaczcie, sam ich nie używam lecz nawet jeśli jakiś hacker wpierdoli mi się na serwa i ma w nicku zaszczytne [PL], to może być ktoś, kto korzystał z mojego hacka, a ja mu wyjadę że jest debilem korzystając z cheatów?

Poradnik nawet niezły, ale tego się powinno uczyć na pamięć. To musi się samo utrawalić po tonach kicków.

Nie oszukiwałeś w ligach bo w nich nie grałeś (chyba, że na osiedlu lecieli na lanie).

Te "bitwy" online z klanami to też nic.

Jeśli jesteś pro jedz na turniej, tam z samych emocji nie będziesz wiedział jak celować

50a8d03627325.png

| Edytor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...