Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ja]Olenka

Poprostu Olenka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz skąd ściągnęłaś/eś te fotki, nie ma dowodu(napisane na kartce - pozdrowienia dla MPC czy coś takiego), to nie uwierzę, że twoje. A po za tym Pogaduszki to nie dział do powitań, taki przywilej mają tylko moderatorzy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No zobaczymy, dużo już było takich ludzi, którzy podawali się za dziewczyny na różnych forach. Szczerze wątpię czy jutro się zalogujesz tutaj w ogóle.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Żadnych danych EXIF w każdym zdjęciu nie ma. Szczerze wątpię, czy te które tu wstawiłeś/aś są twoje.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

kur aż brak słów... Rozumiem, żebyś jeszcze dała fotki w double push-upach i wgl, ale tak to temat podwieszony jest: twarze MPC forum.

A i ps. nie za dużo tego na buzi ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Prawdę mówiąc mam to w dupie. Ładnie wyglądasz ale to nie powód żeby zakładać temat. Rozumiem jakbyś cycki pokazała to byłby powód do nowego tematu ale tak to nie ma.

RAsfepN.png
Opublikowano

Prawdę mówiąc mam to w dupie. Ładnie wyglądasz ale to nie powód żeby zakładać temat. Rozumiem jakbyś cycki pokazała to byłby powód do nowego tematu ale tak to nie ma.

Prawda.

No chociaż, żeby dupę pokazała.

czekamy na napis "MPC".

btw. Ok znalazłeś/łaś/łoś ładne zdjęcia(może Twoje, może nie).

Co ma Twój wygląd do akceptacji ?

Może po rozmiarze cycków mamy wywnioskować jaki z Cb cheater?

Bezsens.

Opublikowano

Dla Przypomnienia ....

MPC Forum to forum o cheatach.botach,bugach,hackach do gier online ....

A tak wogule to nie twoje zdjęcia znalazłem jedno z twoich zdjęć w google ale link mi się stracił jak znajde dam wam link .....

Podobna do tej w zielonym jesteś ;_

cheerrzeszownc3.jpg

. .

Opublikowano

Witaj.Czekamy na napis pzdr 4 mpc .

I do not believe it was you. Good luck.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Gdyby średnia forum była lepsza można by było zrobić temat w stylu "dziewczyny MPC forum" zarówno te, które nie mają konta, ale są dziewczynami userów jak i te z kontami :]

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ile tego już było ......

Chłopak udający dziewczynę dla reputacji.. żałosne .

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Miło mi że mamy nową koleżankę na forum.

Ps. Dodaj fotke z napisame na kartce MPC.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Szmychel pozamiatał, dziękuję dobranoc.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Powiedz skąd ściągnęłaś/eś te fotki, nie ma dowodu(napisane na kartce - pozdrowienia dla MPC czy coś takiego), to nie uwierzę, że twoje. A po za tym Pogaduszki to nie dział do powitań, taki przywilej mają tylko moderatorzy.

że co kurwa ? od kiedy niby ? gdzie jest jakiś zakaz przywitania się poprzez userów ? jest to dział pogaduszki, czyli o wszystkim i o niczym. Tutaj prkatycznie nie ma zasad.

więc wykurwiaj z tymi swoimi pojebanymi tezami...

co do topicu, Witaj. i szczerze mówiąc mam w dupie czy jesteś facetem, czy dziewczyną, nie udowadniaj im niczego. Nikt Cię do tego nie może zmusić, nie chcą wierzyć to nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...