Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na 2011 W Kwiatniu

Sinnley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje hacka który działął by po poprawkach w kwietniu. Najlepiej by był to one shot killer lub wallhack ale inne nie zaszkodza ;) Duża ilość hacków nie działa lub ma jakieś tam wirusy, więc prosze o podanie hacka który już sami wypróbowaliście, działa wam i jesteście z niego zadowoleni.

Opublikowano

WIESZ CO KIOLES NA TYM FORUM NIE PROSISZ O HACKA TY TU GO SZUKASZ LUB GO DAJESZ A NIE PROSZISZ O NIEGO :angry: ,,HETINE'' KIEDY MASZ URODZINY ? MOZE SIE ZLOAZYMY NA SLOWNIK BO CHYBA GO NIE MASZ

2isw7yf.png

Opublikowano

WIESZ CO KIOLES NA TYM FORUM NIE PROSISZ O HACKA TY TU GO SZUKASZ LUB GO DAJESZ A NIE PROSZISZ O NIEGO :angry: ,,HETINE'' KIEDY MASZ URODZINY ? MOZE SIE ZLOAZYMY NA SLOWNIK BO CHYBA GO NIE MASZ

Kolego ^^ to ty nie kozacz bo zobacz ile byków zrobiłeś to forum jest od Proszena o hack'i ich dodawanie i szukanie !!!

nie udzielaj się w tym temacie jak nie wiesz co i jak^^

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

Co do zakupienia hacka, to nie da rady. Szukam darmowych, bo nie chce marnować pieniędzy na grę komputerową... Możecie mówić, że to mały wydatek, ale taki hack znowu zostanie wycofany i musiał bym kupić go znowu... ;(. Jeśli ktoś ma darmowy hack będe bardzo wdzięczny, a jak nie to trudno. Tym którzy się chociaż postarają znaleźć hacka dam + od razu dziękuje ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...