Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Free Zp = Reklamy, Help

slaverr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: zacząłem się bawić znowu w reklamy za ZP, kiedyś się już w ,to bawiłem, ale przestałem grać, ale gram znowu:D

Zrobiłem reklamy z polskiego proxy było z tego bodajże ponad 2.000 ZP, zmieniłem proxy na United States ze strony "http://www.cool-proxy.net/" , pragnę zaznaczyć, że w wcześniejszym czasie jak grałem w Crossfire, też tej strony używałem i wszystko chodziło. Więc zmieniłem i robiłem reklamy z BMG, zrobiłem bodajże z 8, i pisało żeby potwierdzić e-mail itp, potem Thanks for survey coś takiego. Z żadnej oferty nie dostałem ZP, zrobiłem też na token ads albo Sponsor Pay czy coś takiego, po jednej zrobiłem, ale nie jestem pewien czy do końca i też nie dostałem. Więc powie mi ktoś w czym problem ? Czy, to teraz zła strona z proxy ? czy jak, jaka strona najlepsza do zmieniania proxy. Jeszcze jedno na serwerze pytałem jakiegoś typa czy kupuje zp, czy farmi reklamy, on powiedział ,że to i to , ale też powiedział, że "ZHAKOWAŁ" tzn. jak są reklamy z USA na podanie telefony, a następnie kodu, to on znalazł jakąś stronę co były podane takie kody, więc czy takie coś możliwe ? Proszę o wszelkie informacje co do pomocy farmienia ZP :>

Opublikowano

jest taka strona z gotowymi kodami gdzies juz na forum jakims o tym czytalem i koles dawal link ( to bylo pare miesiecy temu)

PS : poszperaj w necie , jak to mowia wujek Google Ci pomoże :]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

http://www.ip-adress.com/

Tu masz proxy z calego swiata ale musisz sie zarejestrowac. A co do reklem to musisz dac prawdziwe informacje bo proxy jest przypisane do adresu,miasta i kraju

Tak jak @Up powiedział najlepsza strona.

Zbieram PLUSY

1-- Pomogłem daj +

2--, Nie pomogłem? Też daj +

3--, Mam racje? daj +

4--, Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj +

plusx.jpg

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu ,to :

Wie ktoś dlaczego z tej strony ip-adress.com , nie działają mi proxy z portem "80" , działają 8000, 8080, tylko te samo 80 nie działa. Raz trafilem na takie co miało zabezpieczenie hasło trzeba było wpisać :D <lol2> :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...