Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny Ekran

Sensymila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałem poprosić was o pomoc dotyczącą czarnego ekranu + dodatek.

Więc tak mam starego kompa ale nie jest taki zły..

Procesor intel pentium 3 1GH

karta graficzna nVidia GeForce MX440 (256mb)

Pamięć ram 512mb DDR

Dysk 120GB

Z tego co wiem to warrock pujdzie mi na tym kompie bo w internecie czytałem wymagania minimalne warrock'a to zauważyłem że mam nawet leprze niż mogą być minimalne. Mój problem polega na tym że, gdy włączę warrocka wyskakuje ten pasek co się ładuje po czym wyskoczy reklama (news) nie widzę tego x aby wyłączyć reklamę więc robię tak jak w poradniku ''(tut)czarny ekran'' jest wszystko ok. Gdy wchodzę do rooma i mam grać znów robi mi się czarny ekran gdy chcę zrobić tak jak w poradniku ''(tut)czarny ekran'' to wyskakuje mi jakiś komunikat coś tak pisze że warrock nie odpowiada i czy zamknąć, gdy nacisnę zamknij warrock mi się zamyka. Chciałem się was zapytać co może być przyczyną tego że mi się zamyka i czy można zrobić tak aby od początku gdy otworzę warrocka będzie normalny ekran a nie czarny, albo czy da się coś zrobić żeby tylko raz zrobić ten czarny ekran tak żeby nie było tego trzeba powtarzać jak wchodzę do rooma.

P.S Z góry dziękuję i oczekuję na szybką odpowiedz, ponieważ aż mnie korci żeby sobie pograć ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...