Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowa Proźba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że trochę dziwnie to zabrzmi ale chciał bym prosić o zrobienie mi bota pod client tibi 8.42 który

19:41 Uptime: 14h: 41m

19:41 Online: 85 graczy. (Pomoc: 0)

19:41 Inne:

Portal: www.DBVictory.eu

Forum: www.Forum.DBVictory.eu

Email: [email protected]

po przeanalizowaniu tego tekstu a dokładniej, gdyby z "(Pomoc: 0)" zmieniło by się na "(Pomoc: 1)" lub pomoc 2 włączał by się alarm np "playeronscreen.wav" który znajdował by się w folderze z botem

Oraz żeby Bot leczył mnie gdy moje życie spadnie poniżej 85 % oraz musiał bym mieć coś na celowniku tzw. Targecie (poprostu musiał bym mieć coś zaatakowane) z racji iż mój elf jest crackowany i niektóre scrypty przestają działać

Musi byc leczenie które uwzględnia % hp ponieważ na OTS co gram mam kilka pasków HP

JEŚLI ZŁY DZIAŁ PROSZĘ O PRZENIESIENIE

Opublikowano

Jeżeli składasz zamówienia to pisz ile płacisz. Nikt tu nie zamierza za darmo ci napisać całego bota. Możemy ci pomóc lub ewentualnie cie pokierować.

RAsfepN.png
Opublikowano

przyczepię się bo nie lubię jak ktoś kaleczy polski język:

Zapamiętaj analfabeto że pisze się PROŚBA. I tylko nie zasłaniaj się dysleksją, bo wystarczy zainstalować Chrome i ci błędy...

tak jak upy napisały: albo podajesz ile zapłacisz albo pytasz się jak samemu napisać bota...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

niegram w ibie ale jeśli mozesz atakowac na spacj czy innym klikniwnciem to zrób tak:

ściagnij auto kliker typer->po zainstalowani klikasz record i klikasz jeden przycisk->klikasz stop ->zjerzdasz na koniec zmazujesz left klick(czy cos takiego)-> dajesz save code->zapisujesz w folderze z klikerem->ustawiasz ile razy ma sie powtuzyc(zalecane 15)->klikasz play i migiem na tibie(w okienku)i cudo

uwaga jesli mozna tylko myszkom typer nie zadziała

link:

http://www.brothersoft.com/auto-clicker-typer-239677.html

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

b4aku cię zrobi w chuja.

Wyślij mi tego klienta i konto testowe to może sobie poćwicze ale nic nie obiecuje

w zasadzie napewno mi nie wyjdzie ale możesz spróbowac.

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Hmm... wychodzi na to, że widziałeś tylko moje boty :huh:

Nie, no dobra, ale tak serio to dużo jest opartych na Nomadzie, a takie w stylu Pixel/ImageSearch to są robione masowo przez uczących się AutoIt'a :P

Opublikowano

mamy zamiar tylko dyskutować.

a propos botów: wszystko załeży do czego są to boty ;)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

nie,za darmo nie

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...