Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Matt531

matt531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

dziś grałem na servie i zobaczyłem że jeden gracz "Slytherin" chodzi przez ściany więc napisałem "Ban slytherin chodzi przez ściany"

i on napisał "są drzwi downie" ale wszedł tyłem gdzie drzwi nie było

ja napisałem tylko "nie kłam idioto" dostałem kick zara wchodze na serv i dostałem bana plx odbanujcie

musze pomóc w rozbudowie czyzkowko i nie wytrzymam bez tego serva przez 3 dni nawet

matthewm.png
Opublikowano

nie wytrzymam bez tego serva przez 3 dni nawet

I co nas to interesuje? Przerwa ci się przyda, a za obrazę gracza jest 7 dni. I pewnie takiego bana dostałeś.

Wyjdź na podwórko do kolegów, a nie żyjesz mc.

Opublikowano

To zrób ss i wstaw na forum, a nie się użalasz.

@Down Zasłużyłeś odsiedzisz i nikt ci ub nie da. I nie użalaj się, bo żal czytać.

Opublikowano

Może miałeś laga czy coś w tym stylu, albo jesteś ślepy...

Takiego hacka nie ma.

Opublikowano

ja nie mówie że jest ale laga nie miałem i gracz chodził przez sciany a czemu ja za takie byle co dostaje bana a inni niszcza wszystko i nawet kick nie dostaną!?!?

matthewm.png
Opublikowano

Bo jesteś niekulturalny to dostałeś bana, może sobie ludzie nie życzą żebyś ich wyzywał.

Opublikowano

On nie przeszedł przesz ściane tylko na około a ty widziałeś go już tam bo prawdopodobnie złapałeś laga ._.

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

Xenex nic na ścianie nie było normalna ścianai przeszedł przez ściane i skrzynke to ja poszedłem naokoło i wszedłem do sklepu ale jak on wejść nie mogłem a on mnie wyzwał od noobów i nie dostał bana -_-

matthewm.png
  • Dodaj nową pozycję...