Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaka według Was jest najlepsza hybryda dla nukera bo mam właśnie zamiar zrobić nuka ale nie wiem jak rozdawać staty czy full int czy jakąś hybrydke.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Zależy pod co chcesz robić.Jak pod pvp to grałem hybrydą 87lvl 1:5 spear chest+5fb i jechałem praktycznie każdego,czasami sie zdarzylo ze mnie jakis bowman zabil critem,ale to jak snow shield sie skonczyl.Pvm wyglądało tak,że mob padał na 2 skille(soula i ghosta).Polecam taką hybryde,zajebiscie sie gra.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Głównie chodzi mi właśnie o pvp.Czyli mam rozdawać jeden cały lvl w str i 5 lvli int?

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

JA poleciłbym 1:7 INT albo 1:8 INT. Przynajmniej walniesz z nuka ;) Chociaż pur'y są najlepsze to jak koniecznie chcesz to możesz brać tą hybrydkę.

ps. na wysokim lvl-u to raczej wyższa się sprawdzi z nukami niż niższa z physicalem...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

fire/cold/bicheon albo heuksal do wyboru do koloru. Tylko heuksal full int jest fajniejszy z bufkiem na hp :]

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Grałem troszeczkę nukerem i powiem ci że najlepszy build to full int tak jak koledzy wyżej powiedzieli nie odczujesz różnicy gdy zrobisz hybrydę bo w sumie nic ci to nie da ;p nukerowi potrzebny jest dmg bo przeżywalność ma i tak większą niż wiz :P więc poradze ci full int :))