Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mob_Drop_Item

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was wszystkich prośbe,możecie mi podać gotowe mob_drop_item.txt ale żeby drop był taki:

-Umarły Rozpruwacz po jego zabiciu dropiła szkata Umarłego Rozpruwacza i z reapera miecz żalu+0,zatruty +0,skrz.demona.chakramy +0,bambusowy dzwon +0.

-Niebieska śmierć po jej zabiciu dropiła szkata reapera x2 i pieczęcie dzika,wilka,tygrysa,lwa(id na pieczęcie -dzika(71115) -wilka(71117) -tygrysa(71119) -lwa(71121)

- Z Czerwonego Smoka po jego zabiciu szkata Czerwonego Smoka.

-Z Lodowej wiedzmy po jej zabiciu żeby dropiły Wszystkie bronie dla każdej postaci +6 na 70 lvl.

-Z Silnej Lodowej Wiedzmy po jej zabiciu żeby dropiły Wszystkie Bronie dla każdej postaci +5 na 75 lvl.

-Z Dowódcy Setaou po jego zabiciu żeby dropiły stalki dla kązżej klasy +5..

-Z Generała Setaou po jego zabixciu żeby dropiły stalki dla każdej postaci +4 i bronie na 80 lvl dla każdej postaci +2

-Z Beran-Setao(Niebiańskiego Smoka z groty) po jego zabiciu żeby dropiły bronie dla każdej postaci na 75 +6,bronie na 80 +4 dla każdej postaci,stalki dla każdej postaci +7,Buty ze skóry smoka +9(id na buty:15249) i kd obrony,witala,speeda +5.

PS. z góry bardzo wam dziękuje.(proszę was zrobicie mi to?,jak ja to sam robie to mi itemy nie dropią)

Opublikowano

z mcncc.com? ale jak to wyciągnąć? musze pobrać ? podasz linka ;d ?

@edit.

PS. Chciałbym żeby te itemy dropiły od 1 do 127 lvl i za pierwszym razem :D