Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kumpel Nie Może Połączyć Sie Z Moim Serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kumpel nie może połączyć sie z moim serwem. Mam wszystko odpalone czyli hamachi(dołączył do mojej sieci), serwer, portmap( odpalone mam porty 13003,13061,13069,11002,13000,13001,13002,13004,13099), i odpala ze spolszczenia i connect changera( ip ma wpisane moje normalne, bez końcówki 100. Ja normalnie moge wejść na moje konto na privie a jemu pisze "błąd podczas łączenia się z serwerem,a i z zzyt2 też mu nie chce wbić.

Proszę o pomoc

Opublikowano

to masz na 100% zle skonirugwany port map albo serwerinfo ostatecznie cos namieszales w sysinstall

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Już ci mówię co jest grane ;P Pewnie serwer masz na routerze (live-box) coś takiego :D w sysinstall musisz zamiast 255.0.0.0 dać 255.255.255.0 liczę na +

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

więc tak, postawiłem serwa na plikach 2010. Niestety dalej kumpel nie może wejść portmap jest skonfigurowany dobrze i odpalony. Dzemaa, próbowałem niestety nie działa a mam liveboxa. Pokazuje mi sie no such files przy : "log_file_delete_old" tuż przed "network is unreachable"