Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Edycja Item_Proto Serwerowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Usunąłem wszystkie rekordy z tabelki item_proto i wgrałem przekonwertowane item_proto clientowe PL, lecz coś się spieprzyło. Nie wgrałem do tego item_proto fryzur bo wyskakiwał error query:

To jest ukryta treść, proszę

Ale jak mówiłem usunąłem te 100 coś fryzur i zaczęło działać, wszystko się wgrało. Lecz teraz gdy uruchamiam clienta i chce się połączyć z grą, oczywiście serwer wystartował okej wszystko się włączyło i Porty odblokowane, to pokazuje się "Zostaniesz połączony z serwerem" i zaraz robi się czarny ekran i pokazuje się tylko kursor. Mogę to wyłączyć tylko CTRL+ALT+DELETE.

Opublikowano

Przed edycją tego wszystko normalnie chodziło. Poza tym testowałem na 3 (wcześniej normalnie działających) clientach.

Opublikowano

Hm, zauważyłem że błąd przy Query w item_proto występuje tylko w fryzurach. Usunąłem fryzury z query i włączyłem, normalnie się wgrało tylko bez 'name', dlaczego? No i nie chce mi się właśnie połączyć normalnie z tym serwerem tylko czarny ekran. Wydaje mi się że to wina tego. Co zrobić, żeby zaczęło działać?