Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adam Małysz

GutenMorgen

Adam Małysz Rajdowiec  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Adam sprawdzi si? w tym sporcie ?

• My?l?, ?e tak
    • My?l?, ?e nie
    • D?ugo b?dzie trzeba czeka? aby doszed? do wprawy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj (21.04.2011) nasz "orzeł z wisły" powiedział że wystartuje w zbliżającym się Rajdzie Dakar:

"To będzie jego pierwszy start w Polsce. W lipcu kontynuować będziemy rywalizację w cyklu Baja - najpierw w Hiszpanii, potem na Węgrzech. Na początku października przeniesiemy się do Egiptu, by wziąć udział w Rajdzie Faraonów, a potem w Morocco Challenge. Pod koniec roku czeka nas już wyjazd na Rajd Dakar" - opowiedział o planach Albert Gryszczuk, lider sportowy teamu.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Jeżeli potrenuje to nawet może być dobry, bo ma zapał jak do skoków i jest pracowity przede wszystkim.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Jedynie dzięki determinacji może się sprawdzić, ale nie rozumiem po co odchodził z jednego sportu w którym był mistrzem i dobrze zarabiał do drugiego... :huh:

Opublikowano

@up

No trochę dziwne -.- W skokach mógł jeszcze wygrywać bo był w dobrej formie.Jak już kończyć karierę to żeby sobie w domku posiedzieć z rodziną itp a nie do innego sportu przechodzić.

Opublikowano

@top

myślę że będzie jednym z najlepszych polaków w rajdzie.

Hehe.. Nie zdziwił bym się jak będzie w rajdach tak samo dobry jak w skokach narciarskich i tego mu życzę.

EMPTY :C

Opublikowano

gowno to tak samo jak pudzian i MMA porazka na calego zaniedlugi IBISZ pujdzie na olimpiade w rzucie dyskiem....

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

pujdzie

Ta 12 w twoim nicku to twój wiek nie?

@Topic

Życzę mu powodzenia ale raczej nic z tego nie będzie.

RAsfepN.png
Opublikowano

No nie mogę się doczekać kiedy Adaś wystartuję w Dakarze, jeszcze kilka miesięcy

A najlepsze jest to, że ćwiczy w mojej miejscowości... ;p

Opublikowano

Czemu nie, jeśli mu się chce :D

Ja trzymam kciuki, chociaż nie sądze żeby w sportach motorowych coś wielkiego osiągnął.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Pcha się jak Kubica do rajdów, tylko że Kubica ma doświadczenie. Jeszcze Małyszowi się an tym Dakarze coś stanie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Ta 12 w twoim nicku to twój wiek nie?

Nie ale nawet gdyby to co?

Nie ucze sie polskiego jak ty ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie słuchałem, ani nie czytałem o tym, ale jeśli już startuje, to po to, żeby mieć satysfakcje z ukończenia, daj boże, takiego rajdu.

Życzę mu powodzenia.

Ale tak jak papa, chciałbym zobaczyć kolejną walkę stulecia - małysz kontra pudzian.

Opublikowano

Jestem na 99% pewny, ze beirze w tym udział z prostego powodu. Mianowicie za sygnowanie jakiejkolwiek firmy swoja twarzą i wyglądem dostanie sporą wypłatę. Nieważne czy wygra, czy nie, ważne, że to Małysz.

Opublikowano

Po prostu, chce spróbować w czymś innym, znudziły mu się skoki.. Myślę jednak, że Dakar okaże się zbyt trudny... Co innego skoki, w których Małysz musiał być lekki, zwinny, w rajdzie Dakar liczy się wytrwałość, i siła czego może ''Orłowi z Wisły'' brakować, a nie daj Boże może dojść do wypadku. Jeśli mowa o ankiecie głosuję na ''Długo będzie trzeba czekać aby doszedł do wprawy'

Ps. Drogi uzytkowniku Jargen12- nikomu nie zaimponujesz tym że popełniasz błędy ortograficzne i zgrywasz kozaka, oraz posiadasz internet z neostrady mieszkając w ''Hiszpanii'' ;)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Ja lubię Adama za to że nigdy nie wywoływał skandali i był po prostu normalny. Dlatego trzymam za niego kciuki. Myślę że dojedzie do końca :)

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Wątpie żeby na pierwszym wyścigu był odrazu pierwszy ale może mu sie udać.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Moim zdaniem to on się tam w ogóle nie nadaje .... Oczywiście po długim czasie może coś tam umieć, lecz to trochę czasu zajmie

royalt.png

81432326.gif

POMOGŁEM ??? DAJ PLUSIKA

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...