Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackops- Beznadzieja

xamizo

Czy CoD BO jest fajna grą  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy CoD BO jest beznadziejny ?

• tak! ta gra jest do dupy!
    • nie! ja kocham t? niedorobion? gr?.
    • nie wiem, nie mia?em okazji w takie gówno gra?...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Otóż, twierdzę że Call of Duty Black Ops, jest najgorszą ze wszystkich z części CoD. czemu ? :temu:

- słaba grafika, nie porównywalna z Mw2, i np. Crysisem2, BattleFieldem itp.

-wiele niedorób, bugów np. gościu biegnie z knifem (noż balistyczny), ja w niego napieprzam z kałacha, oczywiście że trafiam... on bierze zamach, ja go niemoge zabić, i mnie z odległości około 2-3 metrów zabija z noża balistycznego) ,2. można wejśc w ściane, można się zbugować w przejściu

- najwięcej ze wszystkich gier FPS, w jakie gralem <uwiezcie, gralem w wiele>, KAMPERÓW. gdzie się nie ruszysz, to dostaniesz z kałacha/AUG'a, od jakiegoś noopka który się skampił jak gdyby nigdy nic, za krzaczkiem...

- za dużo noobskich tuberów

- wiele dzieci/dorosłych, którzy <np. na NukeTownie> wbijają na respa, wbijają Strzelca śmigłowca/śmigłowiec szturmowy. i tak w kólko, na co wychodzi pod koniec rundy staty: 100/10 (100zabić na 10 zgonów). Mowią że to "skill"...

To tylko część beznadziejnych rzeczy w tej oto grze, w październiku 2010r. każdy się jarał, w gazetach pisali, w necie gadali, że to będzie przełomowa gra, najlepsza na świecie, (cytuje z opakowania) "Wszystko wskazuje na to, że Black Ops będzie nalepszą częścią Call of Duty"- Komputer Świat Gry

Według mnie to wielkie kłamstwo, i wielkie przereklamowanie, grałem w niego wytrwale do 7prestiżu, lecz dalej nie mogłem wytrzymać, w styczniu poprostu przestałem w niego grać, teraz jak już gierzę, to tylko z nudów...

Pozdrawiam, i zachęcam do dyskusjii, na "za' i 'przeciw'.

Opublikowano

z tym ze Black ops bedize najlepsza czescia cod nei mialo chodzic o multiplayer tylko kampanie na singlu

Opublikowano

xamizo Racja ! Moim zdaniem Crysis 2 bardziej mnie przekonuje ;) lecz.. czekajmy do jesieni wychodzi Battlefield 3 :D

na BattleFieldzie sie jeszcze nie zawiodlem, czekamy do jesieni! ;]

Opublikowano

Cod Bo masz racje pod wzgledem broni itp slaby lecz uzytkownika miala zaczarowac rozgrywka duzo trybow gry i dedyki gdzie w mw2 tego nie ma

powiem tak tych gier mw i Bo niemozna do siebie porownywac bo nie ma czym.Oby dwie sa swietne.

BF3 pff coda moze i rozjebie ale MW3 to Bf3 Rozpierdoli ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zgadzam się w 100%, niby wbiłem ten 15 prestiż, super, fajnie, ale teraz mnie poprostu odpycha.

Jestem w trakcie testowania MW2 i muszę powiedzieć, że pod względem multi jest dużo lepszy.

Po świętach kupuje MW2, a BO odstawie na półkę...

Opublikowano

Up@. Nie wiem czy zauważyłeś, ale activision wypuszcza coraz to gorsze serie Cod'a. Zaczeli od Cod 5 w górę.

A Cod'a 4 nawet BF 1000 nie rozwali xD.

Opublikowano

No nie wiem, mi osobiście MW2 podoba się bardziej niż MW.

Mam szczerą nadzieję, że MW3 przebije wszystkie poprzednie CoD'y.

Współdzielę Twoją nadzieje...

Lecz też mam zamiar sie nie zawieść na Battlefieldzie3

Opublikowano

BF3 zniszczy Cod'a i tyle w temacie.

Mam nadzieje że Modern Warfare 3 zniszczy Battlefielda raz na zawsze :) Teraz są połączone siły Infinity War , Ravena i Sledgehammera więc mam nadzieje że jeszcze cod zrobi niezłą rozrube. COD rządzi Kur... :D

a co do tematu moim zdaniem Black Ops nie jest taki najgorszy , mi się wydaje że jest na 2 miejscu za Modern Warfare 2 :)

Opublikowano

z tym ze Black ops bedize najlepsza czescia cod nei mialo chodzic o multiplayer tylko kampanie na singlu

Właśnie single jest NAJBARDZIEJ beznadziejnym. Chodzimy od skryptu do skryptu jakimś debilem który myśli że jest kimś innym i widzi tego kogoś (czy jakoś tak). Ma całą ekipę ludzi którzy chodzą za nim, strzelają inni w nich strzelają (znaczy wrodzy, nie wiedziałem jak to napisać) mimo to i tak sam chodzi i robi tak zwany burdel w ruskich bazach...

NAJLEPSZE SP MA COD 6 i tyle mam do powiedzenia. Co do MP to by było najlepsze (i chyba mimo to też jest) gdyby nie te hosty.

Opublikowano

Ja tam lubie bardzo black opsa, dlaczego? Jest m60 <33 co w połączeniu z moim zajebiście szybkim aimbotem daje niezłe rozpierdol na serwerze, kocham rozwalać kamperów hihihi. Mw2 ssie przy black opsie. Tak w temacie, mam nadzieję że ten Alterops/t5 nigdy nie wyjdzie.

Pozdro

Opublikowano

Mam nadzieje że Modern Warfare 3 zniszczy Battlefielda raz na zawsze :) Teraz są połączone siły Infinity War , Ravena i Sledgehammera więc mam nadzieje że jeszcze cod zrobi niezłą rozrube. COD rządzi Kur... :D

a co do tematu moim zdaniem Black Ops nie jest taki najgorszy , mi się wydaje że jest na 2 miejscu za Modern Warfare 2 :)

Szkoda, tylko że od 4 coraz to gorsze gry :), ale takie jest życie. Jestem fanem Call of Duty, ale patrząc na to, co robią nie chcę tracić kasy, bo i tak bym w to nie grał. Na same reklamy BF i Cod chcą wydać po 100 milionów :O. Będzie ciekawie, ale i tak BF wciągnie BO, a co zrobi MW3 z BF to mnie mało interesuje ;).

Opublikowano

No tak, i jeszcze nawiąże do BF'a3, podobno ma być nie dostępny na XP-ka, co napewno zniecheci wiekszość Polaków do tej gry, a o ile sie nie myle MW3 ma być dostępne na XP, więc... niestety, ja chyba sobie w BF'a nie pogram, (wlasnie sie dowiedzialem), lecz mam nadzieje, że w takim razie sie na MW3 nie zawiode :(

Opublikowano

No tak, i jeszcze nawiąże do BF'a3, podobno ma być nie dostępny na XP-ka, co napewno zniecheci wiekszość Polaków do tej gry, a o ile sie nie myle MW3 ma być dostępne na XP, więc... niestety, ja chyba sobie w BF'a nie pogram, (wlasnie sie dowiedzialem), lecz mam nadzieje, że w takim razie sie na MW3 nie zawiode :(

Napisali dlaczego posiadacze XP mają być poszkodowani ?

Nie wierzę w to i tak ;).

Opublikowano

@up

wiesz dlaczego posiadacze XP mają być poszkodowani? Ano dlatego, że: <cytat z gram.pl>

"Electronic Arts już w sierpniu zapowiedziało, że Battlefield 3 nie będzie działał na Windowsie XP i jest optymalizowany z myślą o 64-bitowych systemach. Gra bazować będzie na technologii Frosbite 2.0 (w Battlefield: Bad Company 2 wykorzystano Frosbite 1.5), co za tym idzie, wzrosną wymagania sprzętowe. Zatem najładniejszą grafikę powinniśmy zobaczyć na PC. Posiadacze tej platformy zostaną również uprzywilejowani w inny sposób – otóż w trybie multiplayer na jednej mapie zmieści się nawet 64 graczy (tylko 24 na Xboksie 360 i PlayStation 3)."

źródło: http://www.gram.pl/news_8QPqHe,7_Wszystko_co_wiemy_o_Battlefield_3.html

@down

dla mnie też, ale najprawdopodobnie Tobie nie pójdzie...

Opublikowano

@up

wiesz dlaczego posiadacze XP mają być poszkodowani? Ano dlatego, że: <cytat z gram.pl>

"Electronic Arts już w sierpniu zapowiedziało, że Battlefield 3 nie będzie działał na Windowsie XP i jest optymalizowany z myślą o 64-bitowych systemach. Gra bazować będzie na technologii Frosbite 2.0 (w Battlefield: Bad Company 2 wykorzystano Frosbite 1.5), co za tym idzie, wzrosną wymagania sprzętowe. Zatem najładniejszą grafikę powinniśmy zobaczyć na PC. Posiadacze tej platformy zostaną również uprzywilejowani w inny sposób – otóż w trybie multiplayer na jednej mapie zmieści się nawet 64 graczy (tylko 24 na Xboksie 360 i PlayStation 3)."

źródło: http://www.gram.pl/news_8QPqHe,7_Wszystko_co_wiemy_o_Battlefield_3.html

To powodzenia. Nie będę specjalnie zmieniał systemu dla gry :). Miałem już 7, ale wróciłem na XP moim zdaniem jest lepszy (( może to kwestia przyzwyczajenia )).

Opublikowano

koles

mw2 przeszlo duuuuuzo patchy a do bo ile bylo 6-7? wiec sie nie dziw ze koles wlazi w sciage a po 2 nozem balistycznym walisz nawet na 5m

6rlpEiq.gif

Opublikowano

@up

co do noża balistycznego, to można nawet z końca mapy, jak sie przyfarci ;)

z tym balistycznym chodzi mi ze sie zabija z (domyślnie) "V", tak samo jak normalnym nożem... gościu jakby nas do siebie przyciąga i nas zabija, o to chodzi w tym "bugu"...

Opublikowano

@up

co do noża balistycznego, to można nawet z końca mapy, jak sie przyfarci ;)

z tym balistycznym chodzi mi ze sie zabija z (domyślnie) "V", tak samo jak normalnym nożem... gościu jakby nas do siebie przyciąga i nas zabija, o to chodzi w tym "bugu"...

Taaa... Dokładnie, tyle że to ofiara przyciąga tego co atakuje. Idziesz sobie a to kosa z 5 metrów...

Opublikowano

Up@. Nie wiem czy zauważyłeś, ale activision wypuszcza coraz to gorsze serie Cod'a. Zaczeli od Cod 5 w górę.

A Cod'a 4 nawet BF 1000 nie rozwali xD.

Rozwaliłeś mnie.

CoD'a 5 i Black Ops'a robiło Treyarch, nie Activision, czy Infinity Ward. Gry tych obu ostatnich zespołów wymiatają. ;)

@topic

MW3 NIC nie wiadomo - więc nie wiem skąd przypuszczenia, iż będzie też na XP...?

Wracając do tematu - Black Ops jest najgorszym FPS'em, jakiego kiedykolwiek wśród moich growych zakupów widziałem.

Fatalna optymalizacja (Powinno pójść mi na prawie maksymalnych przy góra 50 FPS'ach, a chodzi na minimalnych przy 40...).

Do tego bardzo mało KillStreak'ów.

Rozwaliły mnie opisy trybów... To samo uczyniły bronie swoim zbalansowaniem (FAMAS vs. reszta, gówno, nie rozgrywka).

I finał - z całkowicie nieznanych powodów "porażka roku 2010" po drugim od zainstalowania uruchomieniu... Nie wyszukuje mi absolutnie żadnych serwerów.

Gra na 2-/10. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Grafika? Ten sam silnik co w mw2. Jeśli coś ci się nie podoba to pozmieniaj komendami na grafike.

Bugi? są. A BF ich nie ma? A patche też są

Dzieci z tubą? Jeśli to dla ciebie wada gry to się raczej mylisz. Chyba że takie dziecko siedzi w Activision.

Piszecie jak idoci, że BF3 zniszczy coda, a wnioskujecie to po nędznych zapowiedziach

W tak okrojonym temacie jak cod nie da się więcej wymyślić, aby nie zniszczyć tego co stworzyli - jednego z lepszych fpsów......

A co do Battelfielda. Oczywiście, że będzie tylko na 64, bo frostbite 2 to już przyszłość. Budynek normalnie się rozpadał na 72 częsci, teraz 287

50a8d03627325.png

| Edytor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...