Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie Teleportuje Na Ślub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że to beznadziejny problem ale nie wiem jak to naprawić. Mapka jest wgrana ale jak wpisuje kordy to nie teleportuje mnie tam tak samo jest przy staruszce. Wybieram opcje wejdź na mój ślub i lipa nie teleportuje. Wiem że mapa musi być zbugowana ale jak ja odbugować to nie wiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

ja na tych plikach tez za chiny nie moglem odbugowac wojen itp a one sa tez na ch 99. w plikach folder game99 jest pusty (tylko mark i tga jakos tak) a w reszcie sa skruty przenoszace do share moze to przez to ;p

wczoraj przesialem sie na pliki sherera .pliki bardzo fajne. stabilne, co prawda 1 ch tylko maja. ale licze na toze ktos opisze w najblizszym czasie jak na nich zrobic 2 ch;) link do Tematu

To jest ukryta treść, proszę

polecam .ci te pliki .tylko poprzenosisz sobie to co tam porobiles,pospalszczales itp;)

przy uruchamianu odrazu dziala ch99 .wojny po odbugowaniu wedlug tuta sensuala dzialaja,to i slub tez bedzie dzialal;)

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...