Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]Odyseusz D3D Hack 21.04.11

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj napisałem małego haczka D3D do Combat Arms. Baza oraz funkcje hacka są napisane w sposób minimalizujący lagi.

Jeśli nie zamierzacie używac jakiejś opcji ustwcie ja w pozycji NoDef co oznacza niezdefiniowane i zmniejsza lagi bazy.

Ważna uwaga !!!

Super Bullets włącza sie w menu dodatkowo należy aktywowac tą opcje naciskając klawisz END (naciśnięcie klawisza END aktywuje, a ponowne naciśniecie deaktywuje SuperBullets).

Hack w wersji Public jest pozbawiony opcji InGame wiec jesli wlaczycie opcje SuperBullets a następnie naciśniecie klawisz END aby ją aktywowac przed kolejnym meczem należy nacisnąc jeszcze raz END aby wylączyc opcje SuperBullets w przeciwnym wypadku nastąpi crash.

Razem z opcją SuperBullets aktywują sie opcje:

NoRecoil;

Weaponrange;

KEYS:

Menu ON/OFF -> INSERT

SuperBullets Stuff -> END

Virtual Jump -> SPACE

cahack.jpg

DOWNLOAD sama dll:

http://www.multiupload.com/Q5MRP0BW0Q

VirusSCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b6a01b98d0fd0747c642a128d703014b6f95ccda121a323627afa14b56872e33-1303386245

DOWNLOAD z Injectorem:

http://www.multiupload.com/28FKIAZ2ZY

Jak Użyc injectora:

Wpisujecie : Engine.exe

ENTER

Wpisujecie nazwe pliku dll np: hack.dll

ENTER

Uruchamiacie gre.

VIRUS_SCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b5e7b4e195b2afab189e5604b89424f0764e7af160cfa7d9cb9cff8bccc495f5-1303387576

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

OPK i Telekill są w fazie testów. Dodam do mini Vip'a.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

jak to uruchomic ? wpisuje w injector tak jak tam pisze na koncu pisze waiting to a process urachamiam combata ten injector nie znika i w combacie nie ma nic jak sie daje insert wogole sie hack nie odpala

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/132828-vidtutjak-podczepiac-hacki/

to jest dobry Tut

A co do topicu to Boziu kolejny Polski hack gratuluje dobrej roboty

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Engine.exe musi byc z dużej litery. Jak znajde czas to napisze injector ktory bez podawania procesu wstrzyknie hacka. Ten injector byl robiony jako universalny do WR, D3DTestera i Combat arms dlatego trzeba wpisywac nazwe procesu. Ogólnie prosze zwracac uwage na litery małe i duze w tym injectorze.

logoy.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja sprawdze czy dziala bo gordon nie dziala i kilka innych...

Dam edita , leci tam +

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś i nie działa wpisuje Engine.exe następnie nazwę pliku ,który pobrałem i pod tym pisze; Injection failed i nie znika jak uruchomi się Combat. . .

Co zrobić ?

Daje Uruchom jako Admin .

Mam w Folderze z Grą (Miałem też na pulpicie) również nie działało

Mam Win7 32 bity. Orginalny

I daje Insert .

Odpaliłem haka z pomocom programu D-Action , jak biegł ludzki to wyskoczyło to okno co jest na SS , ale jak skończył biec to sie wylączyła gra.

Win 7 , x32

ZuuziaaaPL.png

ZuuziaaPL.png

Opublikowano

Jaki masz system i czy x32 czy x64?

logoy.jpg

Opublikowano

Zależy na czym zrobiles jesli na adresach to crashuje, jesli na structsach to nie powinno:) Nie ma co sie przejmowac to wszystko for fun:)

logoy.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up chodzi o ci o aim bota , szkoda.

@TOP fajny hack , tylko lamie FPS w looby itp. szkoda lae dziala dzis z nim lecialem leci +

Opublikowano

Aimbot w miniVip'ie.

logoy.jpg

Opublikowano

Hack bardzo fajny tylko mam problemik. Nie wiem czy źle coś robie ale gdy włączam opcję FLY i klikam spację to moja postać ciut wyżej skacze ale nie lata. Może to inny klawisz czy co? Proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...