Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktory bot najlepszy.

ban me 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stealthlite jest szybszy od agbota, ale nie wiem,czy robi repota, Jak nie to odpada. Sroking jest prosty w obsłudze, robi repota, podobno nie ma z nim dużo problemów. Polecam Sroking.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Tylko, że ile klientów na tym uciągniesz ...

Poza tym na tych darmowych botach bot często się wiesza, nie zbiera golda/itema/ów ...

Ja polecam znaleźć osobę, która udostępni miejsce w sbocie.

Sam znalazłem, tylko, że muszę płacić 100% za bota, ale to i tak wychodzi taniej niż isro...5 euro na miesiąc nie majątek, a spokojnie mogę farmić gold na pare charów...

Opublikowano

A ja nie polecam żadnego z nich lepiej zapłacić trochę kasy i mieć jakiegos pożądnego bota ag dla mnie to szajs a sroking jeszcze gorszy po prostu te scrypty.. >.< ale to tylko moje zdanie na twoim miejscu kupiłbym myśle ze te 16zł to nie jest tak duzo a pozwoli ci na latwe i przyjemne bocenie

Opublikowano

@corba

Widze jestes tak inteligenty i potrafisz swietnie czytac ze zrozumieniem że mmm..

Widze tez ze jestes taki Pr0 HaX0rZ że nie umiesz ustawić bota z polskim menu żeby ładnie śmigał..

@topic

Na goldfarme to polecam srokingiem. Zależy też jakiego masz kompa.. Bo dwóch klientów (bot ii GF'a) z srokingiem słaby komp może nie uciągnąć.

Stealthex tez jest szybki ale nie robi repotów..

@down

E no to spoko..

Ja mam o połowe gorszego kompa i 3 clienty lekko...

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Ja tam agBot sprawdzony przez miliony osób ,a SroKing niedawno wyszedł.agbot Roxi ;*

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

DaSe*

Bociłeś każdym z tych botów tak chociaż miesiąc? Wątpie. Sroking jest prostszy w obsłudze ale agbot w szynkości zabijania jest taki sam..

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...