Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś Wbija Na Konto...

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Czy to możliwe że ktoś pod moja nieobecność wbija mi na konto?? Bo od 18-20 kwietnia nie było mnie w domu... Przyjeżdżam, włączam MC i mam wydane +1,6kk i prawie wyczerpane diamentowe eq... Proszę aby któryś admin łaskawie odpisywał i zmienił mi hasło...

Jeszcze jako mod byłem w cubie miasta i innych osad... Ten ktoś może wszytko robić, więc proszę mnie na wszelki wypadek wypisać z cubów osiedl... Silesii, ProWille itp... (Z głownego miasta już wypisał mnie Geoning)

Nothing to do here.

Opublikowano

A jakim prawem i cudem w cubie silesi ??? Wlasnie w tych dniach mielismy rozne dziwne rzeczy np. Znikajace plytki itd. Dziury itd. Choc wczesniej tez byly problemy :/ a pewno dopiaales sie byy robic cuby :/ to niech go ktos wypisze z tego powodu ze ktos mu sie wlamuje ...

Opublikowano

Dokładnie, żaden mod oprócz Xaulina nie chce/ nie potrafi korzystać z komendy expand mimo iż przy robieniu cubów o tym mówię. Każdy boi się jak ognia tej komendy, w czym ona jest taka straszna? Strasznie to ona ułatwia życie i robienie cubów.

Pozdr

:)
Opublikowano

Tak ale xau ty też się nie popisujesz tam gdzie cię prosiłem żebyś z klasztoru uunął /warpa i cuby usunęłeś tylko 1 cuba ci dokładnie pokazywałem że są 2...+ teraz jak będę chciał nowego warpa i cuby o takich wymiarach jak tamte to zostaną one mi założone za darmo? No bo tam opłaciłem już...a przynajmniej warp powinien być za darmo...będę zbierał z ziomami do 10kk i kupuje porzdnego cuba..

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Weteran
Opublikowano

Tak ale xau ty też się nie popisujesz tam gdzie cię prosiłem żebyś z klasztoru uunął /warpa i cuby usunęłeś tylko 1 cuba ci dokładnie pokazywałem że są 2...+ teraz jak będę chciał nowego warpa i cuby o takich wymiarach jak tamte to zostaną one mi założone za darmo? No bo tam opłaciłem już...a przynajmniej warp powinien być za darmo...będę zbierał z ziomami do 10kk i kupuje porzdnego cuba..

hmm... niech pomyśle, to pewnie dlatego że moderator kiedyś nie mógł tego robić.

I tak naprawdę nie usunąłem, tylko przeniosłem w inne miejsce.

• Dodaj nową pozycję...