Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wykupienie Dedyka

RLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Chciałbym wykupić dedyka ale nie wiem kompletnie gdzie to mam kupić (tzn z jakiej strony). Jak ktoś zna takie strony (tanie :D ) to proszę podać. Z góry dzięki

Znawca
Opublikowano

Ja nie rozumiem co to ten VPS wgl :) i w robieniu serva też dobry nie jestem ale to pewnie ktoś by mi pomógł. a ja bym musiał wykupić dedyka i VPS? I za ile tego dedyka bym musiał kupić, żeby uciągnął około 50 osób.

Opublikowano

Około 250zł

250zł ?

Smieszne

Z hitme.net.pl kupisz przelewem serwer za 80zł

który uciągnie bez lagów około 60osób =)

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

250zł ?

Smieszne

Z hitme.net.pl kupisz przelewem serwer za 80zł

który uciągnie bez lagów około 60osób =)

Przestań opowiadać głupoty i wprowadzać ludzi w błąd. Serwer z Hitme nie uciągnie 60 osób bez lagów. W głowie Ci się coś pomieszało? Na takim serwerze za 80 zł może pograć max 15 osób bez lagów. Dodatkowo, Hitme oferuję serwer z mało ilością ramu gwarantowanego, czyli lipa. Jak już chcecie zakupić porządnego VPS'a to zapraszam na http://serveradmin.pl skonfigurujecie tam VPS'a pod swoje potrzeby.

Opublikowano

Uwaga Daje Hostownie:

Pomogłem daj +

www.shooters.pl

1.Minecraft 10slotowy 512MB Ramu

50zł

2.Minecraft 10slotowy 1GB Ramu

100zł

3.Minecraft 40slotowy 2GB Ramu

200zł

www.gamepix.pl

1.Minecraft 10slotowy 512MB ramu

60zł

Pomogłem daaj +

1857060941.png

Znawca
Opublikowano

Ja szukam takiego trochę tańszego servera ( brak kasy na lepszy) chcę aby utrzymał 30-50 osób , jak ktoś zna bardzo tanie strony proszę niech poda. Każdy dostaje +

Opublikowano

To robisz stronkę na darmowym hostingu np. albo na xaa.pl zbierasz ekipe 10 osób kupujecie 1 miesiąc serwer .. A kolejne to za założenie postaci sms . za ileś zł

1857060941.png

Opublikowano

Witam. Chciałbym wykupić dedyka ale nie wiem kompletnie gdzie to mam kupić (tzn z jakiej strony). Jak ktoś zna takie strony (tanie :D ) to proszę podać. Z góry dzięki

http://www.ovh.pl/vps/ - bardzo dobre vps'y mają wszystko masz ładnie opisane.Jeżeli chciałbyś jakieś tanie VPS'y to na zagranicznych stronach trzeba szukac ;)

Na swoją dobrą opinię musimy pracować całe życie.Wystarczy pięć minut, by ją utracić.

~ Warren Buffet

Opublikowano

Przestań opowiadać głupoty i wprowadzać ludzi w błąd. Serwer z Hitme nie uciągnie 60 osób bez lagów. W głowie Ci się coś pomieszało? Na takim serwerze za 80 zł może pograć max 15 osób bez lagów. Dodatkowo, Hitme oferuję serwer z mało ilością ramu gwarantowanego, czyli lipa. Jak już chcecie zakupić porządnego VPS'a to zapraszam na http://serveradmin.pl skonfigurujecie tam VPS'a pod swoje potrzeby.

Chyba smieszny jestes mogę ci pokazać serwa VP'sa mojego który jest za 80zł ile pociągnie bez lagów.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...