Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Nextkiller

osa1942

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gracz nextkiller wepchał mnie do swojej ukrytej pułapki i zabił.

Straciłem tylko diamentowe EQ i trochę piasku. Niby nic nie warte ale jakiś koles nie będzie mnie nigdzie w lawe wpychał. Oto jedyny SS: 20110420235652.png

Proszę o bana dla tego neokida.

Opublikowano

Dobra zacznijmy od tego, że sam przyszedłeś na moją chatę, a wcale Cię nie zapraszałem. Po drugie, napisałem Ci czy chcesz coś zobaczyć, no więc podszedłeś do mnie i napisałem zobacz w dól, ale uważaj, co jest zresztą widoczne na SS. A Ty po prostu wbiłeś się do lawy, więc jest to po prostu Twoja wina, tak jak powiedziałem napisałem 'uważaj'. I jeszcze będzie mi wmawiał, że stracił diamentowe EQ i jakieś diamenty i inne pierdoły. Nie jestem taki głupi, żeby się nabrać. Tutaj piszesz co innego w grze też. Sam się zastanów wreszcie o co Ci chodzi... Cytuje "Niby nic nie warte", to czemu chcesz mnie przekupić, że nie napiszesz skargi jak Ci dam 20k? Ogarnij się frajerze. I zanim nazwiesz kogoś neokidem to popatrz co sam wyprawiasz, a dopiero potem oceniaj. Gówno wiesz, taka prawda. I nic nie widać na tym marnym SS. I jeszcze to 'nikt nie będzie mnie w lawe wpychał', sam wszedłeś Twoja wina, więc ogarnij się ne0sie.

Opublikowano

Posłuchaj 10-latku! To ty dostałeś mute za "som lagi som" a nie ja !

To że jesteś neosem to nie moja wina. Przyszedłem bo budujemy metro a twoja chata akurat stoi na trasie .

Następną rzeczą jest to że było ciemno i kazałeś zobaczyć.. Stanąłem na cobblu a ty nacisnąłeś zapadnie !

Nie próbuje cię przekupić, a moje eq nie było nic warte. Lecz żaden neos nie będzie mi pułapek stawiał.

Słuchaj dzieciaku, idź sobie w simsy pograj a nie robisz spam w minecraft.

Zrobiłeś to celowo, więc nie ma o czym gadać.

Weź się koleś ogarnij i daj innym pograć!

Nie będzie mnie jakiś małoletni neos strofował ...

Opublikowano

@osa1942 to Ty się ogarnij "neosie". Na ss nic nie widać, i do tego napisał abyś uważał. Więc jest czysty. Moim zdaniem żadnego bana nie powinno być.

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Widzę, że masz jakiś problem. Dręczą Cię słowa 'dzieciak, neos' może jakieś złe nawyki z domu? Szkoda, że taka pizda nawet nie wie co te słowa oznaczają. Chuj mnie obchodzi Twoje jebane metro, ta chata i tak tam będzie stać, gówno Ci do tego. Po pierwsze, nie stanąłeś na kamieniu tylko na drewnie i zapadnia sama się załączyła. Takie cioty jak Ty powinny nie mieć wstępu na forum i takie gry, wykurwiaj. Odezwał się ten co uważa się za dorosłego, haha. Śmieszny kawał, zanim kogoś zaczniesz wyzywać od 'dzieciaków' to lepiej sam dorośnij, nawet nie wiesz ile mam lat. I skąd możesz wiedzieć w ogóle, że ja to zrobiłem celowo, chciałem, żebyś zobaczył tylko, a to co dalej zrobiłeś to wyłącznie Twoja wina, nikogo więcej. Jak taki cwany jesteś kozaku przez neta to zapraszam do mnie inaczej pogadamy, ciekaw jestem czy też się będziesz tak zachowywał.

BTW: Ogarnij spację, słownik i przecinki bo nie chcę mi się tego gówna czytać. Oczy bolą.

Opublikowano

szczerze to nie wierzÄ w niewinnoĹc nextkilera. jesli potrafil spychac ludzi z wiezy, robic na nich pulapki, to to jest dzialanie na szkode spolecznosci i nalezy sie perm. Za duzo wypadkow z udzialem tego pana. Geo, prosba, sprawdz logi.

:)
Opublikowano

"II Publikowanie treści

2. Użytkownik jest zobowiązany do ważenia swoich wypowiedzi, tak by nie obrażały uczuć oraz przekonań innych."

pejakk2 złamałeś punkt w regulaminie MPCForum więc na pewno poniesiesz konsekwencje.

Od wczoraj od godziny 13.00 działa system monitoringu, który został uruchomiony przez Geoninga. Geoning sprawdzi kto i co zrobił i NextKiller poniesie konsekwencje albo i nie.

@Up. Słownictwo -_-", wojuj tak dalej to skończysz z permem na forum i na serwerze Minecraft.

Opublikowano

Proponuje zakonczyc pyskowke i zamknac temat...

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Hahaha śmiać mi się zachciało jak czytałem tekst neosa " nie czytam tego gówna bo oczy bolą " czy jakoś tak haha ... Przypomnę ci jedno "Som lagi" od tego oczy też cholernie bolą ;] Cya

P.S. Może poprowadzimy temat dalej bez kolegów z ulicy Next'a ?...

Opublikowano

Osa, moim zdaniem popisujesz się skrajną niedojrzałością i otępieniem umysłowym objawiającym się godnym przedszkolaka zacietrzewieniem i poziomem inteligencji. Uważam ze twojej obsesji na punkcie kompleksów dotyczących własnej wartości (tak, chodzi mi o "neosy") nie powinno się leczyć - a właściwie najlepszym lekarstwem byłaby kulka w głowę i ewentualne poprawienie kolbą... Chciałbym cię poinformować, że mimo że ani Ciebie ani nextkillera nie znam, wydajesz mi się tak żałosny, że szkoda słów by opisywać podobne zwyrodnienie. Tak nawiasem, wiesz o czym świadczy nadużywanie wielokropków? Tego już nawet nie skomentuję, przejdę więc lepiej do meritum sprawy:

Ban? Za co? Wszedłeś na cudzą posiadłość bez zaproszenia, co godne jest chama i buraczka (zapewne Cię to nie przeraża, bo podświadomie do tego dążysz), dostałeś ostrzeżenie - nawet jeśli spóźnione, nie możesz za to winić człowieka. Zazwyczaj cechą normalnych person jest fakt, że piszą wolniej niż myślą. Nie zaplanował tej akcji, bo sam wpieprzyłeś mu się na chatę, zaś to co zrobiłeś w środku to niestety twoja własna wina, gdyż, jak już wspomniałem, NIKT CIĘ NIE ZAPRASZAŁ.

PS: Zanim zaczniesz wypłakiwać swoje żale, powtórzę, że żadnych powiązań z nextkillerem nie mam, oburzył mnie po prostu fakt, że takim jak Ty ufa się na tyle, by nie blokować wstępu na fora publiczne, co osobiście z przyjemnością bym Ci załatwił.

Opublikowano

Osa, moim zdaniem popisujesz się skrajną niedojrzałością i otępieniem umysłowym objawiającym się godnym przedszkolaka zacietrzewieniem i poziomem inteligencji. Uważam ze twojej obsesji na punkcie kompleksów dotyczących własnej wartości (tak, chodzi mi o "neosy") nie powinno się leczyć - a właściwie najlepszym lekarstwem byłaby kulka w głowę i ewentualne poprawienie kolbą... Chciałbym cię poinformować, że mimo że ani Ciebie ani nextkillera nie znam, wydajesz mi się tak żałosny, że szkoda słów by opisywać podobne zwyrodnienie. Tak nawiasem, wiesz o czym świadczy nadużywanie wielokropków? Tego już nawet nie skomentuję, przejdę więc lepiej do meritum sprawy:

Ban? Za co? Wszedłeś na cudzą posiadłość bez zaproszenia, co godne jest chama i buraczka (zapewne Cię to nie przeraża, bo podświadomie do tego dążysz), dostałeś ostrzeżenie - nawet jeśli spóźnione, nie możesz za to winić człowieka. Zazwyczaj cechą normalnych person jest fakt, że piszą wolniej niż myślą. Nie zaplanował tej akcji, bo sam wpieprzyłeś mu się na chatę, zaś to co zrobiłeś w środku to niestety twoja własna wina, gdyż, jak już wspomniałem, NIKT CIĘ NIE ZAPRASZAŁ.

PS: Zanim zaczniesz wypłakiwać swoje żale, powtórzę, że żadnych powiązań z nextkillerem nie mam, oburzył mnie po prostu fakt, że takim jak Ty ufa się na tyle, by nie blokować wstępu na fora publiczne, co osobiście z przyjemnością bym Ci załatwił.

Ja pierdole wypominasz ortografie i interpunkcje a sam nakurwiasz przecinki byle gdzie byle jak.

TOP@

skoro ktoś wpierdala się na kogoś teren to raczej wszystko jasne?. Skoro te eq to syf to byś tak nie bojował.Dodatkowo sam gimbusie wyzywasz a puaczesz że Cię jadą - aha?. Zamiast się poniżać idioto wykurwiaj bo nic nie zdziałasz na ss nic nie widać ,ale widzę napis 'Uważaj" A skoro ktoś ma wade wzroku to jego problem.

Opublikowano

SS nic nie dowodzi, swoja droga takie klotnie prowadzcie na GG, a panowie za nadmierna ilosc wulgow powinni by dostac warny....

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...