Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oświadczenie] Używanie Skryptów

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalne oświadczenie Administracji GamersFirst (stanowisko) jest następujące.:

People seen carrying illegal weapons not purchased through the Marketplace or from the in game Item Shop will be banned permanently. This is your only warning. Ticket support will not help you get unbanned so don't even bother! We advise all of our players to stay clear of these unlawful activities and play the game like a true pro and not a n00b.

- War Rock Game Team

Osoby które nielegalnie kupiły bronie dostępne z MarketPlace w ItemShop będą pernamentnie (na stałe bez możliwości odbanowania) banowane. To jest ostrzeżenie!. Wysyłanie ticketów nie pomoże w odbanowaniu konta, więc nawet o tym nie myślcie! Apelujemy do graczy aby wyczyścili swój ekwipunek z tych broni i grali jak prawdziwi "pro" gracze a nie jak "n00by"

To tyle na ten temat. Link do oryginalnego wątku na oficjalnym forum Warrocka znajduje się tutaj:

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=149284

Dodam że jest to temat z dnia dzisiejszego. I jest to oficjalne oświadczenie administracji Gry które wydał @Jericho. :)

Opublikowano

@up - nie :)

Celem Administracji nie jest banowanie wszystkich kont, tylko zmuszenie ich do nie korzystania z tych skryptów (taka prośba) gdy jednak po tym ostrzeżeniu w dalszym ciągu na kontach będą te bronie. Zostaną one zbanowane tak jak to robią cały czas mimo ostrzeżeń :)

Opublikowano

a jak ja to kupilem ale potem usunolem te bronie i reinstalnolem warrocka to będzie ban czy nie??

nie bedzie bana czytanie ze zrozumieniem sie klania

Apelujemy do graczy aby wyczyścili swój ekwipunek z tych broni

poco mielby by kasowac skoro bana dostana?

ps widzialem to juz z 1h temu moze mniej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bardzo późno zaczęli z tym "oficjalnie" walczyć.

Teraz masa banów poleci. Już widzę te tematy o podanie treści tickieta na mpc : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@UP

Taaa i kolejne nabijanie postów :D Uwielbiam lduziom pisać w kółko te same odpowiedzi, jak są te same tematy. Z zresztą ile było już tematów o treści (Problem z wysłaniem Tickieta) itd.

Opublikowano

pewnie spekulujcie teraz kto dostanie kto nie

ja tam sobie cxa zostawie ;D wiecie co mnie g1 obchodzi? niech mnie znowu zbanują to nie dam im pograć tyle cheatów rozdam ^ ^

nic nam nie zrobia bo oni widzą to jako kupno z servera a jak doglbeniej sprawdzą to widac czy za g1... najlepiej kupic storma na 30 dni i nic nie bdz a nie na 66 dni jak ja xD

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Japierdziele... niech wszystkich banują a nie "usuńcie bronie"... i gdzie tu kurwa sprawiedliwość?!, gdyby nexon przejąłby warrocka IT takie sytuacje nie miałyby miejsca.

Opublikowano

Pieprzycie jak potłuczeni ludzie.

Najpierw wszyscy podnieceni jakie to tek skrpty są zajebiste, wszyscy zadowoleni, plusują, wklejają.

Ile ja widziałem tematów z poszukiwaniami skryptów. A te wszystkie tematy mają co najmniej po kilka stron postów.

A teraz co ? Nagle sami zwolennicy banów i się cieszą, że ludziom konta poblokują.

Weźcie się ogarnijcie, przypominam , że to jest forum na którym popieramy wszystkie formy cheatowania, skryptowania, grania w nielegalny sposób.

Jak wam się nie podoba, nikt was tu nie trzyma.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...