Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Vietnam

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam sie nad kupnem vietnamu do bfbc2, znalazlem bardzo takia aukcje ale rzecza aukcyjna jest kod kod bez opaowania czy innych ktore mozna kupic w sklepie np. empiku

i tu mam pytanie: jak kupie ten kod to jest szansa ze EA wykryje to i mnie zbanuje?

czy tego vietnama bede mogl uzyc tylko na jednym kompie czy jak z tym?

ten vietnam ma tez rozszezony tryb single czy jest tylko do multi?

czy ok 19zl to dobra cena za to?

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to nie wiem nigdy nie kupowałem gier przez neta ;D Musisz poczekać na odpowiedź kogoś innego.

Vietnam'a przypisuje się do jednego konta. Czyli masz konto na BC2 logujesz na te konto wpisujesz kod i tylko na tym koncie masz vietnam'a.

Vietnam nie rozszerza singleplayer'a to tylko dodatek do multiplayer'a.

19zł to dobra cena ja kupiłem w empiku za 40zł.

Opublikowano

wlasnie dostalem vietnama i gralem jedna mape, wrarzenia... zaj****te o 80% lepsze od podstawki, nie wiem czy ci ktorzy to maja tez odczowaja to ze w vietnama graja no skille?, bo na podstawce malokiedy mam przewage killi 10 a tu odrazu za pierwszym razem 38 na 25 ale raczej byla to mapka z lowkami :P jesli ktos czytajac ten temat zastanawia sie czy kupic vietnama to dolaczam sie do tych ktorzy sadza ze jest o wiele lepsze od podstawki :)

ps. nie wiem czy to przez podniecenie ale ten vietnam ma chyba lepsza oprawe graficzna co?

Opublikowano

Oprawa jest taka sama,to nadal ten sam silnik. :|

Vietnam działa na każdym kompie na TWOIM KONCIE,bo się do niego przypisuje.

do zamknięcia...

76561198026780786.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...