Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana Ip Na Us

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, w tym temacie chciałbym pomóc tym którzy mają znany błąd : Failed To Verify User. Please retry 8. Ponieważ jeśli Hot Spot zmienia IP na amerykańskie i wtedy można wejść na CA EU, jest troche dziwne bo EU jest przecież tylko na europie nie na ameryce. Więc oczywiście jeśli zmienia IP to widać to jest wina naszego ip, więc trzeba by jakiś program żeby go na jakiś nasz określony czas zmienić ( na czas grania w ca eu ). Proponuję poszukiwania programu do zmiany ip, ale takiego, aby zmienił np na niemieckie i nie muliło neta. Żeby nie było lagów w CA EU. Wierzę że damy radę ;d jeśli połączymy siły to jest to możliwe :) ja już rozpoczynam poszukiwania. Mam nadzieję że ktoś pomoże ;)

PS. Proszę również Moderatora/Administratora o nie usuwanie tematu :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam był już taki topic jakiś czas temu, więc zacznij poszukiwania od MPC ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Był temat z rozwiązaniem tego problemu HotSpotem napisany przezemnie. Ale nie każdemu to działa więc trzeba szukać dalej.

Opublikowano

AOL na 100% działa, jakiś miesiąć temu ktoś mi spamował na gg że mu nie działa, specjalnie pobrałem CA US, AOL'a i pokazałem mu poprzez program TeamViewer że działa. Jeśli Tobie nie działa AOL, znaczy że albo jesteś straaaasznie nie kumaty, albo nie znasz nawet podstaw angielskiego.

Opublikowano

Lenart. Do kogo niby kierujesz słowa że jest nie kumaty. Nie znam tego programu ale chętnie wyróbuję :)

@Edit dobra przepraszam że nie było wcześniej odpowiedzi ale nie miałem czasu tu zaglądnąć :P Aol to super rozwiązanie działa jak należy.