Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy to cos z glowka macie nie??:D

PO 1 jak chcecie nie musicie podemnie, mnie to pierd... za przeproszeniem

po 2 chcialem dobrze znalazlem sposob zeby sobie kupic silki nie wydajac kasy to zostalem ladnie potarktowany. Widze dzieci rządzą tutaj.

A jesli ktos sie taboretem urodzl to juz tak bywa

Pozdro

Opublikowano

naucz się lepiej polskiego

a jak ktos sie debilem urodzil no to trudno ale nie musisz spamowac ;]

Opublikowano

Chodzi mu o to że znalazł sposób na kupowanie silków a admini wywalili ten temat. Tak wynika z tego co pisze

bez gif.

Opublikowano

no właśnie jak wspomial kolega haxed chodzilo mi o to ze znalazlem sposob na uzbieranie sobie na silki ale oczywiscie piekni admini i moderatorzy mi skasowali posta bo wielkie oburzenie. Ale mnie to rybka Silków 100 juz sobie kupilem a teraz mi nie duzo brakuje do nastepnych bo juz mam 8.4$ :D.

Pozdro dla tych nie myślących

Opublikowano
no właśnie jak wspomial kolega haxed chodzilo mi o to ze znalazlem sposob na uzbieranie sobie na silki ale oczywiscie piekni admini i moderatorzy mi skasowali posta bo wielkie oburzenie. Ale mnie to rybka Silków 100 juz sobie kupilem a teraz mi nie duzo brakuje do nastepnych bo juz mam 8.4$ :D.

Pozdro dla tych nie myślących

to ja ci powiem dlaczego zostal usuniety.

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

i mam pytanie .. jak ty piszesz skoro dostales bana na 2 dni ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...