Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]Toomanyitems 1.5

LiShuGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznazwywy.gif

Witam. Wyszedł już mod toomanyitems, czyli jak ktoś nie wie to INVedit w grze. DZIAŁA Z 1.5_01. TESTOWANE!!!

SS'y:

Download:

http://www.speedyshare.com/files/28058877/TooManyItems_1.5_upload_by_Virhile.zip

Skan: (0/42)

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d00ee9ac8f27329d43fa2dd0d4fe55cfa9e4ec165b639538f79fb368b31d7a82-1303277840

Instrukcja:

1. Otwierasz folder z minecraftem (domyślnie windows XP to: C:\Documents and Settings\Virhile\Dane aplikacji\.minecraft), następnie otwierasz folder bin

2. Otwierasz plik minecraft.jar za pomocą winRAR'a

3. Wklejasz pliki

4. Usuwasz folder META-INF

5. Zamykasz wszystko i grasz :)

Link do oryginalnego tematu:

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=152174&sid=760ae29dbcbd0fc2397fa17558dfbaf4

Opublikowano

No łap tego + ;). Mod ten jest najlepszy ..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Legenda
Opublikowano

Nie da się tego wgrać na serwer, jedynie jak masz op'a to możesz pozmieniać komendy w configu TooManyItems'a.

Opublikowano

Witam ... Mi to nie działa robię jak mówicie :D ale nic z tego proszę was :D nagrajcie filmik czy coś co ja robię zle :/ ehh :( pleezzzz NIOOOoo zależy mi :D

mam ver.gry 1.5_1 i mi nie chodzi ale na 1.4 tak :/ coś jest nie teges

Opublikowano

Witam ... Mi to nie działa robię jak mówicie :D ale nic z tego proszę was :D nagrajcie filmik czy coś co ja robię zle :/ ehh :( pleezzzz NIOOOoo zależy mi :D

No ja również robię wszystko co tam mówicie i lipa ; /

9368_gold.png

Opublikowano

Leci plusik!! super...

A i może wam pomogę. Ja to zainstalowałem tak: Na skrót minecrafta nacisnąłem prawym, wybrałem właściwości, znajdź element docelowy i na samej górze był folder .minecraft, gdy już byłem w folderze nacisnąłem na folder bin i tam aplikacja JAVA minecraft. Otwarłem ją za pomocą Win-Rara i usunąłem folder META-INF, Wkleiłem pliki znajdujące się w paczce, którą pobrałem. zamknąłem Win-Rara i włączyłem minecrafta, nie klikając Force Upade. i mi to wszystko działa. może być problem taki, iż macie wersje niższą od 1.5.

Nie ma ;(

Opublikowano

a na linuxie wiecie jak zrobić?

Plus

aaaa

I minus

Plus i minus to jedyne

Plus i minus to jedyne co widzę

Plus i minus to jedyne co słyszę

Plus i minus to jedyne czym żyjeWolę być -- Więc daj mi minus

Życie, życie nasze składa się z krótkich momentów

Cudownych chwil czy przykrych incydentów

Niczego nie przegapię, wszystkie je łapię

Korzystam z talentu, przelewam go na papier

Więc łapię chwile ulotne jak ulotka

Ulotne chwile łapię jak fotka

Dbam, by chwile ulotne jak notka

Nie uleciały jak ulotna plotka

W niepamięć... Każdy gest i każde zdanie

Obrazy przed oczami zawieszone jak na ścianie

Piort 'Magik' Łuszcz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...