Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Następny Dodatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie :) czy wiecie może czy ma wyjść następny dodatek??Bo kiedyś coś słyszałem ale nie wiem czy to prawda ;/ Proszę o odpowiedź.

#EDIT by Czerew:

W tym temacie dyskutujemy nt. nowego dodatku, wszelkie przypuszczenia i informacje mają być zawierane w tym temacie, nie w żadnym innym.

Opublikowano

Data nie jest znana, 5 miesięcy temu wyszedł nowy dodatek, więc pewnie ~~2 lata-1 rok

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mozliwe ze nowy kontynent.

Moze teraz bedzie cos w stylu obudowywujemy to co deathwing zniszczyl :D

Sam jestem ciekawy jaki to bedzie Expansion

A slyszeliscie o tym nowym MMO od Blizzarda ?

-

Opublikowano

no słyszałem że mają coś wydać ale moim zdaniem to fajne nie będzie ;/ a mi się ogólnie nie podoba cataclysm ;/ za trudny ... moim zdaniem nie wypał dzisiaj z kolegą myślałem co by mogli dodać :D:D naprawdę ciekawe pomysły mieliśmy :D:D ten cata im nie wyszedł moim zdaniem powinni worgenów do hordy a gobliny neutral a do ally jacyś pandareni :D:D pandareni mi się bardzo podobają :D

Opublikowano

Dlaczego nie wypał? Moim zdaniem bardzo im się udało, powrót do korzeni WoWa, gdzie nie bierzesz wszystkich trashów z insty i tankujesz, tylko po kolei, z cc powoli się wszystko robi, no i wipe na trashach <3.

userbarwb.png

Opublikowano

Ciekaw jestem jak na Hyjal Summit miałby ktoś tankować trashe po koleji:) A wracając do tematu to jest wiele możliwości, a co do tego że 1-2 lata to długo przypatrz się na grę typu metin2 w której wyszedłtylko 1 dodatek i zobacz jak na oficjalnym serwerze szybko support działa, ta prędkość cię zatka.

Opublikowano

Temat uznaję za oficjalną dyskusję na temat nowego dodatku.

userbarwb.png

Opublikowano

noo cataclysm fajnie że taki powrót do korzeni,do tej historii całej,ale za trudno jest ;/ i denerwuje mnie garrosh w orgrimmar ... CHCIAŁBYM GO TAM ZAPIERNICZYĆ jeszcze się rządzi ... ma takie teksty chamskie ... NIE LUBIE GO ;/,a go nie zabije bo ally nie gram ..., krainki fajnie zrobili :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie cata dosyć fajne, ale jest jeden zasadniczy minus. W miastach można swobodnie latać na mountach, może to i +, ale już nie ma tego "czegoś", że każdy na jakichś strusiach, koniach, itp śmiga, poza tym nowe krainy są extra no i te przerywniki filmowe na instach

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie Cataclysm wyszedł bardzo fajnie ponieważ dodane zostały nowe i fajnie prezentujące się krainy.

Co do tematu.

W następnym dodatku powinny zostać dodane

• 90 level
  • Nowe Lokalizacje
  • Nowa Klasa
  • Nowe Mounty wraz z itemami

Historia powinna nawiązywać do walk między Alliance i Horde co dałoby fajny klimat dodatkowi :)

random.jpg

Opublikowano

dawno nie mowilem w tym temacie :) ja jeszcze jeden minus w cata wymienie:

za trudne insty sa... nei wiem czy to mowilem ... ale za trudno sie na instach za duzo hp maja bossy ... ogonie insty za silne ... w wotlk mozna bylo spokojnie isc w kilku a w cata to ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat widzę trochę ucichł trzeba go rozruszać : )

Hmm cataclysm trudny ? nieeeee : D to ty jesteś przyzwyczajony do łatwej gry na wotlk'u gdzie wystarczyło polatać hero parę dni i już miało się super mega epickie itemy.

Cataclysm to wkońcu powrót do korzeni więc taki niby wyższy poziom trudności jest wskazany.

hylJF.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Apel do ludzi grajacych na Privie !

Zamiast grac na jakims syfie z bugami zacznijcie grac na GLOBAL ! Na global dopiero jest gra. Gildia , wspolne raidy , nawijanie przez skype , wku&^*enie jak ci nie wylosuje itemka :)

Pierwszy raz grajac macie duzo free time.

10 dni trial

Ladujesz Classic + TBC masz 30 dni

Po 30 dniach TBC bierzesz na 10 dni triala lich [nie mozesz wbic 80 ale alty mozesz podexpic badz pozbierac honoru na wymiane na justic points (HEIRLOOMS ROX)]

Po 10 dniach triala lich kupujesz lich aktywujesz.

Bierzesz triala na 10 dni Cataclysm i grasz do 80 lvl

Kupujesz Cata potem pre paid za 35-45 zl i grasz 30 dni :D

I patrzcie ile free time , oczywiscie trzeba sobie oryginalke kupic :)

@topic.

Jak zrobia dodatek to musi byc jakis nowy "glowny" boss np teraz jest Deathwing takim Koxem "nie do pokonania" :)

Musza zrobic minimum 90-95 lvl max

Nowa rasa po aly i horda

Nowa klasa ? Nieee

Moze nowa profa jakas.

Byloby fajnie.

Na cata nie narzekam fajnie sie gra , ogolnie w wowie nie siedze za dlugo ale gra jak najbardziej wciaga i czasem zmusza cie do grania dniowki + nocki np przy raidzie z gildia :)

Gdyby ktos zaczal grac na global niech napisze do mnie bo by sie refer przydal :D Do tego grajcie na Ahn'Qiraj , invite do dobrej Polskiej Gildii :)

-

Opublikowano

Apel do ludzi grajacych na Privie !

Zamiast grac na jakims syfie z bugami zacznijcie grac na GLOBAL ! Na global dopiero jest gra. Gildia , wspolne raidy , nawijanie przez skype , wku&^*enie jak ci nie wylosuje itemka :)

Pierwszy raz grajac macie duzo free time.

10 dni trial

Ladujesz Classic + TBC masz 30 dni

Po 30 dniach TBC bierzesz na 10 dni triala lich [nie mozesz wbic 80 ale alty mozesz podexpic badz pozbierac honoru na wymiane na justic points (HEIRLOOMS ROX)]

Po 10 dniach triala lich kupujesz lich aktywujesz.

Bierzesz triala na 10 dni Cataclysm i grasz do 80 lvl

Kupujesz Cata potem pre paid za 35-45 zl i grasz 30 dni :D

I patrzcie ile free time , oczywiscie trzeba sobie oryginalke kupic :)

@topic.

Jak zrobia dodatek to musi byc jakis nowy "glowny" boss np teraz jest Deathwing takim Koxem "nie do pokonania" :)

Musza zrobic minimum 90-95 lvl max

Nowa rasa po aly i horda

Nowa klasa ? Nieee

Moze nowa profa jakas.

Byloby fajnie.

Na cata nie narzekam fajnie sie gra , ogolnie w wowie nie siedze za dlugo ale gra jak najbardziej wciaga i czasem zmusza cie do grania dniowki + nocki np przy raidzie z gildia :)

Gdyby ktos zaczal grac na global niech napisze do mnie bo by sie refer przydal :D Do tego grajcie na Ahn'Qiraj , invite do dobrej Polskiej Gildii :)

ja mam oryginałke wowa ale dostałem od bvratat już bez triali ;// a nie mam kasy grac na globie niestety bo chetnie bardzo bym pograł ale niestety ;//

Temat widzę trochę ucichł trzeba go rozruszać : )

Hmm cataclysm trudny ? nieeeee : D to ty jesteś przyzwyczajony do łatwej gry na wotlk'u gdzie wystarczyło polatać hero parę dni i już miało się super mega epickie itemy.

Cataclysm to wkońcu powrót do korzeni więc taki niby wyższy poziom trudności jest wskazany.

tak tylko ze expi sie latwo ogolnie nawet spoko jest ale wnerwia mnie to ze te raidy takie silne ... i na 85 masz po +100 tys. hp ... troche przesada bo w wotlku bylo po +20 tys. hp z najlepszym gearem ;/ powinni oslabic troche bossow bo elity to jeszcze ok,a i jeszcze wszedzie woojna ... za duzo tego wpszedzie jest roz****dol

Opublikowano (edytowane)

Ja wam mówie że lepiej by było jak by było dodane:

-Demonhunter-nowa klasa

-nowy kontynent-lub aby w outlandzie była reforma i zmiany

-i to azertohu doszły demony i płonący legion i takie tam zeby byla wojna z nimi i zeby horda i allianci i tak sie nie złączyli...

-no i oczywiście więcej transpotu i zeby miedzy kontynentami jak sie plynie statkie czy leci zeppelinem to aby bylo jakies 10 sek intro albo zeby bylo widac to wszystko jak sie plynie czy leci przez te 20 sek ze niby sie leci normalnie ale szybko

-i 90 lvl

Edytowane przez kubusko