Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Yangbug Bot 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. gram na prywatnym serwerze i używam YangBug Bot 2.0. Chodzi mi głowni o to, że za każdym razem jak po zalogowaniu wpisuję komendę :/bot to mi wyskakuje okienko z yangbugiem i za każdym razem muszę zmieniać wartości. ,,http://img718.imageshack.us/i/imagedxh.jpg/''. na starcie mam już te wartości : Timer:0.5/ ShopItemPos:0/ BuyAtOnce:1 .I dla tego szukam pliku w którym są te dane zapisane. Chcę żebym nie musiał za każdym razem od nowa wpisywać tych wartości tylko od razy się pokazywało :Timer:0.15/ ShopItemPos:6/ BuyAtOnce:99 tak jak na screenie. Potrzebuję tego ponieważ na tym serwerze niestety wywala po 31kk.

Proszę o pomoc. :D:D:D:D

Opublikowano

Też tam gram i taks amo się dzieje, nie wie ktoś jak zrobić żeby nie wywalało po 30kk? Lub żeby się zapisywały takie wartości tylko w moim przypadku inne?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

do tej pory robię kasę trzema kontami na raz, ale to jest trochę nużące bo jak wspomniałem co 31kk wylogowuj i co chwile muszę wszystkie konta od nowa logować, taki efekt jojo xD

Opublikowano

najlepiej by było jak bym znał lokalizację tego pliku, to w zależności obciążenia serwera dobierał bym najbardziej odpowiednie wartości.

Jeśli ktoś zna ją to proszę o podanie.

Z góry THX :D

Opublikowano

Podłanczam się pod prośbe! Dam plus za pomoc.

PS: Jaki masz nick na LocMT2 BalasX i jakie królestwo? Ja InterSoul, królestwo Jinno.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

to ustaw żęby ci kupowało po 5 6 a nie po 99 bo zawsze cię będzie wywalało

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...