Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , chciałem sprzedec acc uzytkownikowi duch45 , ale to nie chodzi o to , dalem mu passy i odp na pytanie a on mial dac paysafecard , powiedzial ze nie bedzie zmienial passow , i faktycznie nie zmienial , ale zmienill e-mail , mam teraz pytanie bo jak to zobaczylem to odrazu zmienilem email i nie moge się na acc zalogowac bo pisze że złe passy , lub że nie istnieje

POMOCY będą plusy

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Opublikowano

Omfg nie zmieniłem ci passów

Ty coś zjebałeś i to nie moja wina...

Nie zmieniałem passów bo nie miałem kasy na paysafe, nie kradnę bo mnie też okradli i wiem jak to jest

@Up

to napisz mi e-maila jakiego dałem do zmiany bo mam ich kilka i nie pamiętam zaraz wbije i sprawdzę

Edit.

Do tego dodam że to nie może być przez to bo przegrzebałem e-maile, poza tym jak ja zmieniałem to wbiłem normalnie na tych passach później ... więc może przy zmianie e-maila na dole podałeś nowe hasło i teraz nawet nie wiesz...

Opublikowano

@duchu możesz się zalogować na tym kącie? sprawdź bo może zła passa twojego kąta przerzuciła się na "kupione" kąto może hacker ma twoje ip? i tak sprawdza twoją przeglądarke.... nie wiem nie znam się

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...