Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasy

qrwqr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanko chciałbym zagrać na polskim privie hellground i mam pytanie , otuż nie wiem czym zacząć grać tak aby postać sprawowała się dobrze w pvp i pvm , można było samemu dobić jakiś lvl , rozmyślam nad paladynem lub warrior , mag

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

Widać że typowy metinowiec, tylko tam się spotkałem z określeniem pvm. Rada-nie rozgłaśniaj że grałeś w metina, bo tam gardzą w wowie taką grą jak metin. Co do postaci to nie jest metin że wszystko cacy cacy masz klasę overpower i kosisz all, tutaj jest wow i balans między klasami i tutaj wybór zależy od stylu twojej gry.

Opublikowano

takich tematów były setki, aż mi się rzygać chcę - graj kim sobie chcesz, jak ogarniasz to każdą klasą możesz inną rozwalić.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Paladyn jest bardzo dobra klasą na początek, łatwo ogarnąć.

Ma duży def,hp, oraz może leczyć siebie oraz przyjaciół + ma buffy.

Przydatny w grupie jak i pve nie jest zły...

Rouge tez nie jest zły, mały def, duży atak + hp.

Dobry pod pvp.

Opublikowano

ok wybrałem rogala wbilem 9 lvl na hellground i dostałem bana ... nie wiem za co up masz plusa

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

Wg mnie. najlepszą klasa na początek bedzie hunter w talentach Beast Mastery ( dostajesz peta, i praktycznie to on kreci DPS a Ty stoisz pare m od celu i dpsujesz z łuku i skilli ranged.), polecam też Warlocka Affiliction. Bardzo dobrze sposuje się na expa. Dostajesz "Voidwalkera" na 15-20 lvl chyba i jest to cos takiego jak tank. Wysylasz go do moba, on go taknkuje, Ty castujesz Klątwy na cel i wysysasz z niego HP. W takim builldzie dasz sobie rade nawet gdy bedzie Cię biło 5 mobków questowych to i tak dasz rade z 3/4 HP ich wszystkich zabic. Dobrym rozwiazaniem jest tez Mag w talentach frost. Na forum HG są buildy , ktore przy odpowiednim stylu gry pozwalają osiągnac cos takiego że zanim mobek do Ciebie do biegnie to juz go zabijesz( zamrażanie, zmniejszanie szybkosci ruchu itp). Paladyn - Dobrze się go expi w Retribution , kręci nawet sensownego DPS jako tako i na 30 lvl dostajesz mounta prawie ze za free tak jak i warlockiem, mozesz się także leczyc co pomaga w expie. Jeżeli bys chciał się przyłożyć troszkę do gry to polecam grę także shamanem Enchancement. Kreci naprawde fajny dps i dobrze radzi sobie w pvp, ma duzo defa ( na 70 lvl w s1 osiągniesz 5k + armora w mail ), ma także totemy ktore np. Leczą Cię o X hp co X sekund , albo dodają np 90 siły gdy jestes w jego pobliżu. To z moich doswiadczeń tam powierzchownie Ci opisałem. Zastanów się nad hunterem ( łowca, latanie z łukiem ) i Warlockiem ( Nekromanta, Czarnoksieznik ktory rzuca klątwy itd :) ) . No mysle ze cokolwiek Ci wyjasnilem . Powodzenia :) zbieram + :)