Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam non steam i nie mogę ustawić grafiki OpenGL ponieważ przy kliknięciu "Ok" żeby zatwierdzić grafikę to wyrzuca mnie z CSa i wyskakuje błąd: " The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode. " Mogę grać tylko na grafice Software i D3D. Jeżeli ktoś umiał by pomóc w ustawieniu grafiki bardzo proszę.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Zainstalowałeś sterowniki?

Ten sam problem miałem, jak komputer nie miał zainstalowanych sterowników do karty graficznej.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zainstalowałeś sterowniki?

Ten sam problem miałem, jak komputer nie miał zainstalowanych sterowników do karty graficznej.

Ma racje ;) przy GeForce'sie xD mialem ten sam problem lecz jak pobralem sterowniki karty ten problem znikl i 100 fps; p

Opublikowano

Jeśli nie wiesz jakie sterowniki pasują do twojego komputera, to pobierz program, który automatycznie szuka sterowników do twojego sprzętu.

Bynajmniej ja takiego programu używałem, jak zainstalowałem win7, a później męczyłem się nad znalezieniem odpowiednich sterów.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jeśli nie wiesz jakie sterowniki pasują do twojego komputera, to pobierz program, który automatycznie szuka sterowników do twojego sprzętu.

Bynajmniej ja takiego programu używałem, jak zainstalowałem win7, a później męczyłem się nad znalezieniem odpowiednich sterów.

wiesz;p nie wiadomo jaką karte ma ;) jak geforce a raczej napewno geforca to jestesmy w "domu' :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...