Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Źle Działający Buff W Kamer Modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z włączaniem silnego ciała na kamer modzie. Kiedy wpiszę komendę /buff i ustawię żeby włączało silne to co drugi - trzeci raz nie załącza się skill chociaż trzeba czekać aż się załaduje od nowa. Czasem sobie włączam skill colltime na chwile i sile się włącza ale nie chce mi się cały czas siedziec przed kompem podczas bocenia , a przeszkadza mi to gdyż chcę expic na silniejszych moobach a bez silnego nie daje rady.

Będzie +

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

1.Pobierz najnowszą wersje gry.

2.Zttorentuj

3.Zablokuj HS'a

4.Wyłącz AV.

5.Wyłącz zapore systemu.

6.włącz jako administrator komputera

7.Wyłącz gg,skype inne bajery

Opublikowano

Nie wiem czy to pomoże ale grając na priv też miałem z tą komendą problem. Na skille buffa działa bardzo dobrze lecz na skille woja/sury/ninji już nie. Używał raz a potem już nie.

Nie wiem czym jest to spowodowane, napisz do Kamera na PW i zapytaj czy wgl da rade używać tych skilli co ma twoja profka.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Grasz na Cliencie 2008(priwy)?

Jeśli tak,to tej BUG(nie ma go na PL już),że gdy np włączysz skill "Buffujący"(Aura,silne itp NIE WIREK itp) to gdy się nie skończy ten skill w lewym,górnym rogu,to Bufbot odpali go poprawnie(bo już się załadował)lecz skill nie skończył swojej "pracy w lewym górnym rogu".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...