Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]HardExp

Eryk624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich^^

Przepraszam za nie napisanie nazwy serwera: HardExp w zapowiedzi. prosił bym moderatora o napisanie tego a nie usuwać zapowiedzi

wraz z kolegami złożyliśmy się na serwer dedykowany a teraz kilka słów o nim^^

jesteśmy zwolennikami oryginalnego metin2.

bardzo dużo myśleliśmy o praktycznie identycznym serwerze jakim jest metin2PL i doszliśmy do wniosku że nie będą potrzebne niektóre rzeczy.

maksymalny poziom to 99lv.

raty serwera będa się przedstawiały następująco:

1-60lv 6xPL

61-80 5xPL

80-99 4xPL

raty będa tak ustawione by zabawa nie zakonczyla się na wbiciu w 3 dni 99lv

raty dropu yang i eq będa 10xPL niezaleznie od poziomu postaci

bony będą także jak z metin2PL

bronie: tutaj nieco się ekwipunek zmieni gdyż < np dla wojownika> po zdobyciu wymarzonego miecza trytona na 80lv +0 ma atak 237-277 tryton+9 ma 290-325 i by nie wprowadzać nowych zbroi oraz hełmów, DMG broni na 80-90lv +9 zwiększy się o 100 oraz atak magiczny czyli tryton mając atak 290-325 wprowadzony będzie 390-425 by gra na wysokim poziomie 90-99 była przyjemna, także z atakiem magicznym.

biżuteria tarcze, zbroje oraz hełmy nie będa zmieniane z powodu dużego dmg broni na 80lv

będzie możliwe zrobienie zrobi Hwang na dana postać w DT.

NPC: tutaj nie zajdzie wiele zmian niż jak jest na Metin2 PL gdyż dodane zostana bronie na 30lv bony zmiana bonow < bony tylko 1-5> kamienie duchowe, fasolki zen zwoje egzorcyzmu. Księgi umiejętności będą u instruktorów. KD+4 <zwoje kamienia duszy>

kowal: ulepszanie na poziom od +0 do +6 będzie tylko za yangi ulepszanie na +7, +8 i +9 będa potrzebne perły.

KD: na bardzo dużej ilości serwerów widziałem KD+5 np deffa+5 daje nam 100 obrony a na naszym serwerze będzie KD+4

NPC nie będa tajemnicą gdyż wyżej napisałem co będzie dodane;]

Z grubsza napisałem wam jak będzie wyglądał serwer mogłem coś ominąć albo coś to proszę pisać w komentarzach. jak widać będzie to naprawde hard serwer^^

kd+4 bony jak na metin2PL, brak epików podejrzewam że to zniechęci dużo osób, ale gdy ktoś ma dość cen z globalnego serwera a chce zagrać na "oryginalnym" niech zagra u nas^^

Wszystkie nowości na temat serwera będa pisane w komentarzach.

;]

Opublikowano

data szczerze mówiąc jeszcze nie ustalona, gdyz jest kilka rzeczy więc może się zmienic ale coś koło 25 kwietnia. a co do zapowiedzi pisałem to co chciałem wam przekazać a nie by ladnie to wygladalo;] ladnie bedzie wygladac na prezentacji;]

;]

Opublikowano

Dla mnie bomba ^^ to prawda że dużo osób teraz idze z PL bo inflancja więc ja mogę wbić na taki serv ;] jak coś niech będzie dostępy launcher a i 1KD na P ^^ tego nie ma na PL ale monotonne to jest 40 KD ;/ a i żeby KD oczywiście dropiły z metków ;p

Opublikowano

no wiadomo jak kto woli ale wedlug wlasnych "widzi mi sie" zagra kto chce^^

no jak mowilem hard exp wiec nie dziwne ze taki jest;] niestety nie ulatwi sie tych 1KD na P skilla bo wiadomo po to ma byc ciezko;] ale moze ktos zagra;] dedyk z gory bedzie kupiony na 3 miesiace

;]

Opublikowano

tzn bony i zmiana bonow tak jak zwoje beda u npc ale nie bedzie zadnego wykupywania PD ani hwangow w IS bo serwer ma sluzyc glownie zabawie i samemu to zdobyc to tak jak by ulepszony metin2PL;]

;]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...