Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest Mod Loader Do Minecraft 1.5?

KacperTom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty jesteś głupi czy google cie nie lubi?

ty od życia za dużo chcesz za kilka dni pewnie będą mody na 1.5 i modloader czyli max tydzień

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ja dziś odebrałem kompa z naprawy i był format. Instaluje minecrafta 1.4 szukam, szukam modów, wziołem 303 arows. No super działa itp ale znalazłem jeszcze sdk moda

a tam pisze żeby usunąć bin i rescurec. Usunołem upade i jakie buło moje zdiwienie gdy zobaczyłe że mam wersje 1.5. Mody nie działają ale czy ktoś wie kiedy tak mniej wiencej będą do ściągnięcia mody do 1.5???

Opublikowano

Mi też zależy żeby szybko mieć ModLoader 1.5 to jak ktoś będzie wiedział kiedy wyjdzie to proszę o INFO bądź o link z downloadem ;)

Taki mały offtopic - Przepraszam ale muszę ;p

Zacznę od tego że mam Minecraft beta 1.5 i jak miałem 1.4.0.1 pobrałem sobie moda TNTModv pod wersje 1.4.0.1 porobiłem sobie trochę dynamitów i wsadziłem do skrzynki. Dziś zrobiłem Update Minecrafta na 1.5 i co logiczne wszystkie Mody się usunęły ,ale sęk w tym że jak kliknę teraz na skrzynie to mi się gra zacina ponieważ w środku znajdują się te niby dynamity ... i jedyny sposób jaki znam na naprawę tego błędu to wrzucenie ModLoadera i Tego Moda, tylko że ja mam wersje 1.5 i TNTModv ani Modloader Nie działa także mam 2 skrzynki zbugowane z cennymi materiałami.

Pobrałem jeszcze raz Minecraft 1.4.0.1 aby odbugować sava tylko że, za pierwszym razem uruchamiania gry, Ona automatycznie się aktualizuje.I tu nasuwa się moje pytanie. Czy da się jakoś zrobić aby mieć z powrotem Minecraft 1.4.0.1 bądź 1.4 ? Proszę o Pomoc

PS.

Ten problem już raz rozwiązałem tylko jak wspomniałem wcześniej na starszej wersji Minecrafta 1.4.0.1 Co prawda to był troszkę inny problem bo nie dotyczył zmiany wersji ale też chodziło o zbugowane skrzynki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co Ci geniuszu Modloader, skoro jest on wymagany do innych modów by nie kolidowały.

Jedyne mody, które narazie wyszły pod wersje 1.5, to "Scroll The Sky" oraz "LadderFix", lecz żaden nie wymaga ModLoader'a.

Mody tj. "Xray", bądź "TooManyItems", będą w niedługim czasie, lecz na mody typu "Millenaire", trzeba będzie poczekać.

Wytrzymacie chyba 14dni, bez jakichś zbędnych udoskonaleń. :P

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

No to tak, %appdata% >> .Minecraft z wersji 1.5 podmieniłem na pliki 1.4 Uruchamiam grę jakiś inny nick Nie zaznaczone Force Update klikam Enter Game i niestety aktualizacja. Może coś źle robię? a jeśli nie to proszę o dalszą pomoc, bo jak teraz zauważyłem cała gra jakoś dziwnie się zachowuje. a wszystko przez tego moda ; <

PS.

Nie wiem czy to ma znaczenie ,ale pobrałem Minecraft 1.4.0.1 by "AnjoCaido"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze nie ma.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

mod loader już jest:

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=80246&sid=9abe545c97463a059b98b7a7dad99e91

i kilka modów autora mod loadera(1.5)

nie wiem czy na 1.5_01 działa

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Działa :D.

Co się zmieniło w 1.5_01

Ciekawe czy będzie taki update że wyjdzie np. 1.6 i następnego dnia nie pojawi się 1.6_01

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dlaczego tak mam? Otóz jak wrzuce pliki z Modloadera do minecraft.jar. To gdy włączam minecrafta i klika Enter game , to powienienem mieć logo Mojanga, a mam czarny ekranik i nic się nie dzijie ;/

• 1 rok później...
Opublikowano

ej co jest ściągnołem z tego linka modloadera i jak go dałem do minecraft to czarny ekran i nic klapa pomużcie!

jak komuś by się udało połączyć minecrft 1.5 modloader i x-ray to niech da link by pobrać plis!!!!1 :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...