Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Obraza, Ss] Hasae7, Xfredi

-Shogun-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę do rzeczy. Z nie wiadomych mi przyczyn Hasae7 jak i gracz xFredi zaczęli mi ubliżać. Więc zgodnie z regulaminem proszę o zablokowanie im czatu na czas 3 dni.

ss1cd.png

ss2cn.png

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

xenex, gdybym ja to wszystko zacytował co ty wyprawiasz... Są dowody, zgodnie z regulaminem należy się blokada czatu na okres 3 dni.

I to nie jest sprawa moich rymowanek o rapie więc nie spamować mi tu prosze.

@edit

Bo jeżeli macie spamować, to sobie załóżcie osobny temat i tam sobie bez dowodów spamujcie.

@edit2

Ja po prostu 5 razy sobie zarymowałem, nie chciałeś to czytać nie musiałeś...

@down

Jest sens, nie lubie spamować. A ty masz teraz double posta więc gratis RAPORT.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie rób editów bo to bez sensu - pisz nowe posty.

A pozatym - to jest CZAT! Publiczne miejsce. Jeśli uważasz, że możesz sobie tam pisać co chcesz i mówić "że jak sie nie podoba to nie czytaj" to jesteś w błędzie! To tak jakbyś stanął na środku sklepu i zaczął mówić że ludzie to idioci, debile. W końcu ktoś by ci porządnie w morde dał i tyle.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Ty koleś jakiś nie normalny jesteś ?

Piszesz co chwile, że za spam jest ban a sam spamujesz ...

a o tym "nie chcesz nie czytaj" to nic nie napisze ... brak mi słów ...

Do tego,

"xFredi i Hasae zacznijcie to załatwię wam po banie" - to wygląda jakbyś komuś chciał dać w łapę za bana dla nich albo ... tego nie napisze bo się popłaczesz ... hahaha ;d

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

Z nim nie ma co dyskutować, bo ma wybujałe ego.

Jak powiesz do niego dzieciaku to już chce lecieć z raportem na forum. Ładny konfident nam się znalazł.

Opublikowano

xenex, gdybym ja to wszystko zacytował co ty wyprawiasz... Są dowody, zgodnie z regulaminem należy się blokada czatu na okres 3 dni.

I to nie jest sprawa moich rymowanek o rapie więc nie spamować mi tu prosze.

@edit

Bo jeżeli macie spamować, to sobie załóżcie osobny temat i tam sobie bez dowodów spamujcie.

@edit2

Ja po prostu 5 razy sobie zarymowałem, nie chciałeś to czytać nie musiałeś...

@down

Jest sens, nie lubie spamować. A ty masz teraz double posta więc gratis RAPORT.

Nie ważne ty wyprawiasz i zgłaszasz że mają do ciebie wonty - do mnie też mają lecz ja ich nie zgłaszam

Byłeś winny więc mieli prawo się rzucać

P.S. Kup sobie okulary bo masz zeza rozbieżnego 200pikseli :x

nie zrobił double - to inna osoba ^^

P.S.2 (typowy przykład zachowania dziecka neo - powiedziałem pół słowa w neutralnym sensie dla niego a ten na mnie wyjeżdża że ja spamie ^^)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Oj boże boże pomóż mi ogarnąć tych n00bków

Dla każdego cokolwiek może być obraźliwe np. dla niego może być obraźliwy fakt pisania z tobą na czacie w MC

Mr.Exp

Właśnie się ośmieszyłeś 14 latku... wcale nie jesteś starszy od niego nawet jesteś jego rówieśnikiem >.>

Fredi11

Zrobił double posta gucio czy shogun jak chcecie go nazywać używa opcji edytuj aby nie spamować i nabijać postów tak jak wy

Umber

Do ciebie nic nie mam nie znam cię ale określenie konfident bardziej się używa w miejscach donoszenia o bardzo lekkich dowodach np. "A ON DO MNIE POWIEDZIAŁ ŻE JESTEM ..."nie wiem dokończ sobie ;]

xenex

Nie wiesz w jakich miarach daję się rozbieżność oczu więc się nie wypowiadaj

A teraz ogólnie piszecie że gucio spamuje bla bla bla... dajcie mi DOWODY do was poprę a jak nie to zamknijcie się aby zbytnio się nie upokorzyć

Podsumowanie?

japierdole.jpg

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Mr.Exp

Właśnie się ośmieszyłeś 14 latku... wcale nie jesteś starszy od niego nawet jesteś jego rówieśnikiem >.>

Sam pisał że ma 12 lat więc kto tu się ośmieszył ... ? >.<

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

.......Ja chcę dowodów on ma ty nie masz, twoje gadanie to dla mnie nic daj mi linka cokolwiek to MOŻE ci uwierzę jak nie to weź się nie wypowiadaj, swoim postem już się ośmieszyłeś.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Drogi panie guciu, nasz serwer minecrafta jest od lat 12, wiec dorosnij te 6 lat potem zacznij sie udzielac.

Po 2. przyznacie ze słit wyszedlem na tej fotce. A ten tekst rozwala nie ;d?

• Dodaj nową pozycję...