Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

16 Szt. Sugaru Za 160 A Nie Za 80

lufa478

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wczoraj poszłem do shopu sprzedać sugar czyli cukier sprzedałen 16 sztuk a za nie dostałem 80 euro a powinienem dostać 160 ponieważ 1 szt. 10 euro. Proszę o zmienienia ceny ceny sugaru ponieważ jak bym sprzedał 2000 sugaru to dostałbym 10k a powinienem dostać 20k.

Jak była komenda shop było lepiej.

Opublikowano

NIE po to grasz w minecraft żeby tylko zarabiać kasę ?? Jak np. chesz na cuba to zbierasz trzcinę sprzedajesz ją i tak aż będziesz miał odpowiednią ilość kasy . A jak by cena cukru wzrosła to każdy by nic innego nie robił tylko zbierał trzcinę przerabiał na cukier i sprzedawał .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Ja to w ogóle bym zresetował kasę i usunął cukier i kaktusa ze sklepu. Ludzie zaczęli by inaczej zarabiać i gra byłaby przyjemniejsza i ciekawsza, a nie sprowadzała się do zbierania cukru.

Opublikowano

Jestem na NIE. Co prawda jestem "kasiasty" . No ale... za trzcinę teraz zarabiam 40k za jedną rundkę po farmie ;P.

Prawie 100k ? Huh w 7 dni nabił bym około 4kkk

Opublikowano

Proponuje dodac ankiete.

Szczerze to nie mam zdania.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Ja to w ogóle bym zresetował kasę i usunął cukier i kaktusa ze sklepu. Ludzie zaczęli by inaczej zarabiać i gra byłaby przyjemniejsza i ciekawsza, a nie sprowadzała się do zbierania cukru.

Dokładnie.Minecraft to nie tylko zbieranie kasy.Niektórzy gracze jak boty ścinają,przerabiają,sprzedają i tak w kółko.

• Dodaj nową pozycję...