Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiewrownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 wydaje mi się najlepsza ze względu na skrzynie biegów.... No i nie jest droga, jednakże producent nie jest mi zbyt dobrze znany

Nr.2 - Znany mi producent, mówie Ci nie zawiódłbyś się na tym sprzęcie, ale jeśli cena Cię odstrasza to polecam nr3 :) , a jeśli nie to nr 2

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

@EviLorDs

Powiem Ci tak, kupiłem Logitech Driving Force GT za 450 zł i jestem z niej zadowolony, na twoim miejscu kupił bym ją, zamiast tych trzech co podałeś.

Jak by coś to kupiłem ją w sklepie internetowym www.proline.pl

Opublikowano

a ja jestem w posiadaniu tej drugiej od tracera i jak na taką cenę jest git. Jest lekki problem jeśli chodzi o PC bo u mnie jak zainstaluje stery od niej to jest lekka lipa bo ściąga w prawo a bez sterowników nie ściąga da się skalibrować ale nie mam wibracji tylko skrzynia biegów głośna jak wrzucasz bieg to takie dość głośnie TYK słychać noi u mnie nawala lewa "strzałka" na krzyżaku. Pedały mają tylko jedną wadę: nie są zbytnio przyczepne i jeżdżą po podłodze. Moja ocena jak na tę cenę 7,5/10.

Opublikowano

Jaką grę zamierzasz kupić?

Mimo wszystko polecam kierki od Logitech'a, np. wspomnianą już wcześniej Driving Force GT.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem logitech driving force gt dzięki za porady

Trochę dziwnie się gra, ciężko się nią trochę kręci :\ nie da się jakoś tego poluźnić ?