Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pokaz]Prace Nad Halą

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam.

Chciałbym pokazać wam jak przebiegają prace nad halą "łuczniczka". Jest to nasz nowy pomysł, którego wykonanie jest znacznie trudniejsze niż stadionu, oficjalna publikacja będzie w dniach 20-21 kwietnia :)

Parę ss'ów dla tych ludzi, co sądzą że do budowania używamy jakiś programów co kopiują -.-

0.

Budowa drugiej trybuny (czerwonej)

56583690.jpg

1.

Początek prac nad trybunami, tutaj można zobaczyć iż nic nie jest kopiowane.

62187467.jpg

2.

Zrobienie 3 trybun, oraz kładzenie parkietu

75219291.jpg

3.

Wygląd z góry na 3 trybuny (tam jeszcze nie było wtedy symetrycznie wszystko ale sie to zmieni)

54780796.jpg

4.

Kontynuacja budowy 1 trybuny

36873816.jpg

5.

Budowa 4 trybuny

48893036.jpg

6.

Trybuna nr. 1 skończona !

67628170.jpg

Przed nami jeszcze dużo roboty, m.in. trzeba obudować to i zrobić z tego halę z prawdziwego zdarzenia :)

Jeżeli macie jakieś pomysły, spostrzeżenia, to piszcie je w tym temacie ;)

Jak myślicie wyjdzie nam ten projekt? Jeżeli już będziecie chcieli do niego save, to piszcie ;- )

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ja mam pomysł ;D

może zamiast niebiesko-czerwonego koloru krzesełek dacie biało czerwonexD?

a tak wogle to cool

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

bialo-czerwone hmm nawet i dobry pomysl ale juz za duzo roboty i zmieniania z tym :PP

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

dziś zrobimy z dwie kolejne trybuny by w święta oddać już obiekt ;- )

1xbQbvo.png

Opublikowano

Bardzo ładnie wygląda oby tak dalej =)

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

spoko spoko to jeszcze nie koniec, to dopiero 1/5 - 1/6 roboty :P

Zapewniam was ze efekt koncowy bedzie lepszy =)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Uwierzcie mi, odechciewa się robić tego projektu samemu (tak wiem adix, zrobiłeś połowę parkietu... ten 1 % jest twój xD), ale jak już się zawziąłem, to go skończę ; p

http://img199.imageshack.us/i/20110420220149.png

Tak to będzie wyglądać od środka... Nie mam jeszcze pomysłu na dach i jaka będzie podstawa budowli (powinienem zacząć budować 10 klocków pod wodą.. no ale leń ze mnie xD). Jak możecie, to mówcie co wam przyjdzie do głowy ;)

@. Mariek .

Co do zmieniania to tak:

Po pierwsze- mi się podoba

Po drugie- tyle już zrobiłem z tego żelaza, że zmieniać to byłoby niczym innym jak horrorem..

Po trzecie- miej pretensje do architekta Łuczniczki w Bydgoszczy, a nie do mnie (chociaż i tak 90 % to wymysł mojego jakże zawsze zaspanego umysłu). ;D

Opublikowano

To popros go na PV;P

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Całkiem fajne. Nie mogę się doczekać efektu końcowego! :)

No no, hala wygląda epicko, powodzenia oraz dużo więcej takich budowli.

Możesz zbudować biały dom ;)

Dzięki za pomysł :D

Opublikowano

tak jak mówił DarXD - jemu skladajcie gratulacje, stadion budowalismy wspolnie ale hala to juz w 95% jego robota :)

Ja mozna powiedziec, zajmuje sie tej hali reklama mulimedialna jak i na forach ;)

Nasze wspolne projekty tez beda (wiec ja tez nie bede bez roboty) mamy w zamiarach budowe Santiago Bernabeu xD? (nie wiem czy dobrze napisalem xD)

1xbQbvo.png

Opublikowano

poprawka Camp Nou, DarXD chcial mnie zabic za te Santiago (kibic barcy xD)

1xbQbvo.png

Opublikowano

@adix112

Bój się w Minecrafcie człowieka z diamentowym mieczem xD

@Ozzex

Hmm... Jak miałbym to zrobić na singlu, to miałbym niezłe przeczyszczenie.

Opublikowano

DarXD mam nadzieje ze wczoraj nad nią troche popracował, tak żebyśćie dostali już save na święta ;) Bo juz duzo osob mnie o niego prosi.

Taka prosba ode mnie: Nie proscie mnie o save, bo i ja sam go nie mam. Serv stoi na kompie DarXD, on ma save, i gdy skonczymy robote, to mi go przesle, a ja udostepnie go wam :)

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...