Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza Scena Et?

Majunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

tak z nudów coś mnie naszlo zeby nasmarowac topic;x swoja przygode z ET zaczalem hmm, 5-6 lat temu? oj tak, 2 lata gry, klan, super ekipa... ale sie skonczylo, nowy komp i nowe gry, ale jednak nie moge znalesc zadnej tak klimatycznej jak ET, wszelakie CSy, CODy, BFy itp to nie to;x

istnieje jeszcze cos takiego jak scena ET (szczegolnie polska scena)? Czy juz calkowicie wymarla? jakis czas temu wrocilem na chwile i nawet po publicznych serwerach bylo widac ze ET powoli umiera :< kumpel podeslal haxa :D, zagralem kilka razy ale jakos to juz nie to samo bez starej ekipy. Grywaja w to ludzie? pamietam za moich czasow gwiazdami byl wiesiek, winghaven i wiele innych, a moze ktos kojarzy takie klany jak 4WORLD albo HunTerS?:D Teraz kompletnie nie mam w co grac i mysle czy jest sens wrocic;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podobno wielkie gwiazdy ET wracają do gry. Ja osobiście gram na modach NoQuarter w różnych wersjach, na różnych serwerach, na których jest pełno Polaków. Gra nie umiera. Wiadomo, że większość popularnych klanów nie istnieje, ale za to powstają nowe, coraz bardziej popularne. Gram też na kilku serwerach gdzie grają gracze z całego globu, w tym liczni Polacy.

ET nie umiera :D Sam próbowałem zakończyć grę, ale cały czas ciągnie mnie do niej. Ciągle mam ochotę zagrać sobie w et. Oczywiście nie robię już tego tak często. Po prostu mam do tej gry wielki sentyment. Zresztą nie tylko ja go mam. Dlatego wiele znanych graczy powraca do gry, a nowych przybywa coraz więcej.

logoaks.gif

Opublikowano

Na pewno to przemyślałeś ? Gra powoli umiera - to pewne. Nie jest to już ta popularność co była kiedyś jednakże gra zawsze będzie miała zwolenników. Dzisiaj coraz ciężej zacząć grę z rambomedykami którzy pastwią się nad świeżym mięskiem. Zaś z drugiej strony gra ma wielką grywalność, świetne udźwiękowienie ( to już moja opinia , np. Transmiter ) i ... jest darmowa. Spojrzałem dziś na splattera z którego wynika że sporo moich starych klanów ciągle istnieje. Nie jestem pewien czy jeszcze serwery stoją ale sprawdź piekiełko i mój ukochany Burdel.

Opublikowano

Wg mnie umiera ale baaaaaaaaaaaardzo wolno ;] Gdy zaczynałem grać moim "trenerem" był LECHIA. Co prawda mało ludzi teraz gra, ale jest git. Sam się jeszcze szkolę ( low ).

Byłem w [=G!X=] ale klan się rozpadł... Potem Quark i teraz jestem w Unlimited Soldiers ( >US | )

Pozdrawiam fanów ET, progamerów i resztę.

o8bh2s.jpg
Opublikowano

=AoD= - Angels of Death... To był niesamowity klan i z tego co pamiętam to jednym z graczy był Wiesiek :) Nie wiem, czy to ten sam co w.w ale możliwe :D Heh... Epicka gra po prostu :]

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

gra super, zadna takiego klimatu nie ma... AoD wiesz co, kojarze.. byc moze spotkalem kogos z tym nickiem na serwerze, a moze nawet gralismy spara?^^

podobno teraz grywa sie BASERACE?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jednak jestem przekonany że wolfek prędko nie umrze ;D co prawda już nie gram ale jednak ta gra była czymś :D byłem w top 800 ;D może to i słabe osiągnięcie ale jak dla mnie imponujące :D

Za czasów gimnazjum wracałem do domu i z miejsca odpalałem ET ;D a mój skill był świetny ;D (nick Pentos pl) później natomiast zrobiłem sobie 2-3 miesięczną przerwę i od tamtej pory nie mogę wrócić do czasu mojej świetność ;D

Szczerze mówiąc to jednak co jakiś mimo że już nie gram lubię odpalić sobie wolfka i troszkę postrzelać:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Mam nadzieję że jest jakaś fajna polska grupka bo dziś pobrałem te gierkę, na Linuksie smiga miodnie. Dużo serwerów jak na datę premiery, dużo polskich servów ;)