Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Novamt2 [Pl] [Dedyk]

niekrytykrytyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez kitu...zaczytałem sobie tylko 4ta stronę, ale mi to wystarczy, żeby dac odpowiedź- na serwerze sirius grał woj body- ProjectOne - znienawidzony przez wszystkich za to, że był od nich lepszy i On- WYDAŁ TAM 6.25GR wszystko pozostałe zdobywał tam sam, jako juz "koks" ksuł czasem graczom bossa w red lasku, ale to część gry przecież....

oki, a teraz komentarz do postów typu- bez Isu da się tam grac...nie chcesz nie wydawaj...bla bla bla-

TAK..na serwerku da się grac bez Isu, ale żeby bez Isu zrobic tam eq na miare ProjectOne trzeba grac po 3-4h dziennie około 2miesiące...ja osobiście zrobiłem tam eq w tydzień przy pomocy jego zasobów yang, jakie zgromadził, a miał ich w ch...tylko jak wbiłem z Pla do niego na serwa to siedział tam pół roku, miałem najlepszego Obsa na serwie, a wśród mentali lepszy był tylko YoMyNiGGaZ( czy jakoś tak), który miał sposób na oszukanie Isu, a co za tym idzie czerpał z niego zmianki itp

i teraz należy zdac sobie sprawę z sytuacji i zapytać konkretnie-

czy jest sens gry na serwerze, na którym żeby coś osiągnąc trzeba bedzie zmarnować ok 3 miesiące?? na to pytanie każdy musi sobie odpowiedzieć sam...ja juz tam nie gram przez zmianki i dodania w Isie, tylko dlatego.

Pozdro

Opublikowano

Wgrana została całkowicie nowa wersja forum, jest dużo przyjemniejsza dla oka i szybciej "chodzi"

Taka mala info:)

pic2t.gif

6_5_Untitled-1_copy.gif

Najlepsza ugamela w polsce :)

Daj plusa :)

Opublikowano

Wbiłem jako 1 na siriusie 99lvl i sprzedałem konto . Serwer śmierdzi gównem z daleka .U npc zmianki i dodania 6-7 po 300kk żeby z ISu brać .Nie polecam.

Opublikowano

tumiz to kolejny dzieciak któremu nie wyszła "kariera" na serwerze, teraz próbuje rozwalić serwer jak sie da:)

dla wtajemniczonych - zrobił się z niego kolejny Northern.

pic2t.gif

6_5_Untitled-1_copy.gif

Najlepsza ugamela w polsce :)

Daj plusa :)

Opublikowano

Mylisz się, za to Ty piszesz na mpc tak, jakbyś był jakimś Bogiem na Nova.

Dobrze wiesz że jesteś zwykłym dzieckiem i mj ma Cię w dupie, a teraz liżesz dupe - i tak nie dostaniesz żadnej posady. :>

Nie wiesz co tam się dzieje na tym serwerze..

Ja w moich postach nie kłamie, tak jak Karolek i Mariuszek wam na forum.

Łykniecie wszystko co Oni powiedzą.

Masakra..

BTW. Ty piszesz że grasz na novej od początku (hahaha).

Przecież doszedłeś w połowie Lipca dopiero, a Sirius stoi od Czerwca.

Gubisz się w kłamstwach RAIDY ;>

Opublikowano

tumiz to kolejny dzieciak któremu nie wyszła "kariera" na serwerze, teraz próbuje rozwalić serwer jak sie da:)

dla wtajemniczonych - zrobił się z niego kolejny Northern.

Przyganiał kocioł garnkowi. Zanim zaczniesz innych oceniać spójrz na swoje postępowania.

2sbu2dv.png

• Dodaj nową pozycję...